Kranssit.fi

Verraton valikoima kransseja, kranssipohjia, koristeita, floristiikkavälineitä, nauhoja ja vaikka mitä! Kranssipajalla myös kranssikursseja ja kukansidontaa. Lahjat, sisustus ja puutarha.

Kranssit.fi verkkokaupassa on verraton valikoima kransseja, kranssitarvikkeita, nauhoja, koristeita ja mahtavia puutarhakoristeita. Meiltä löydät kymmeniä valmiita  kransseja joka tyyliin! Jos ei löydy mieluista, me teemme sen. Verkkokaupassamme on kranssintekijälle pökerryttävä valikoima kaikkea ihanaa.

Pidämme kranssikursseja, kukansidonta -ja makrameekursseja, joihin pääsee ilmoittautumaan kätevästi Kranssit.fi-verkkokaupassa.  Järjestämme tyhy-päiville, polttareihin ja muihin juhliin kranssikursseja. Voit  varata koko kranssipajan käyttöösi ja tilata ihan oman kranssiworkshopin.

Uutuutena floraaliset tuotteet, kukansidontakurssit ja makrameekurssit!

Otapa yhteyttä ja kysy lisää: [email protected]

Vinkki:  Ihana facebook-yhteisömme Kranssit.fi tursuaa ideoita ja sieltä saa myös neuvoja. Ota siis Kranssit.fi seurantaan facessa ja Instassa! Tervetuloa!

Messuohjelma

PERJANTAI

Päivystämme osoitteessa [email protected] ja olemme valmiina palvelemaan sinua!  Jos jätä kranssi.fi verkkokaupassa viestiä, me vastaamme! Tervetuloa myös kranssintekijöiden hyväntuulenryhmään facebookiin. Ryhmä löytyy nimellä kranssit.fi.

LAUANTAI

Kranssipajallamme alkaa kranssikurssit klo 15, jonne pääset kurkistamaan messulivessä klo 17.00. Valmistamme kranssilivessä kranssipohjan salimkuidusta. Salimkuitua, meriheinää, sisalia, kuivasammalta ja monia muita inspiroivia luonnokuituja löydät kranssit.fi verkkokaupasta. Tervetuloa linjoille.

SUNNUNTAI

Päivystämme osoitteessa [email protected] ja olemme valmiina palvelemaan sinua!  Jos jätä kranssi.fi verkkokaupassa viestiä, me vastaamme! Tervetuloa myös kranssinteki hyjöiden hyväntuulenryhmään facebookiin. Ryhmä löytyy nimellä kranssit.fi.

Tutustu tuotteisiin

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin!