KUOSIVERSTAS

Luomukankaita ja näyttäviä kuoseja aikuisille naisille.

Tervetuloa Kuosiverstaalle! Kuosiverstaalta löydät aikuisten naisten näyttävät ja ajattomat kuosit, jotka on painettu laadukkaille GOTS-sertifioiduille luomukankaille. Ajaton kuosi ja laadukas kangas on ekologinen valinta. Kun kuosi kestää aikaa ja kangas käyttöä, tulee vaatteestasi pitkäikäinen. Koska valmistuserät ovat pieniä, ei Kuosiverstaan kankaita tule ihan joka kulmalla vastaan. Kuosiverstaan kankaista ompelet uniikkeja vaatteita, joilla erotut eduksesi!

Kuosiverstaalta saat myös ompelutarvikkeita sekä kotimaisia kaavoja naisten- ja lastenvaatteisiin. Keittiöpyyhkeet ja sieniliinat ovat myös kotimaista tuotantoa.

TILAAMINEN

Tilauksia voit tehdä messuviikonlopun aikana haluamasi määrän. Yhdistän kaikki tilauksesi samaan pakettiin. 

  • Toimituskulut Matkahuollon kautta 5,90 ja Postin kautta 6,90
  • YLI 100€ TILAUKSISSA EI TOIMITUSKULUJA.

Jos arvelet, että ostostesi loppusumma ylittää 100€, valitse kaikissa tilauksissa toimitustavaksi “Nouto Kuosiverstaalta”. Näin vältyt toimituskuluilta. Jos ehdit jo maksaa toimituskulut ja sata euroa ylittyy, laitan jotain kivaa pakettiisi hyvitykseksi toimituskuluista.

Tavoitat minut facebookin kautta, soittamalla/tekstaamalla 040 632 8113 tai sähköpostilla [email protected] Myös verkkokaupan kautta voit laittaa viestiä. Tavataan keväisillä Kässämessuilla! 🙂

Messuohjelma

PERJANTAI

VIIMEISET PALAT

Kaikki hyvä loppuu aikanaan – niin myös suosikkikuosit ja -kankaat. Perjantaina klo 21-22 Kuosiverstaan verkkokaupassa on Viimeiset palat-kansio, josta voit ostaa edullisesti viimeisiä paloja tietyistä kuoseista. Saatavilla olevat kuosit näet kaupassa illalla.

  • Palat ovat trikoota.
  • Palat ovat ykköslaatuisia
  • Palojen pituus on 1m 
  • Myydään kappaleittain

Voit esittää toiveita mieluisimmista paloista verkkokaupan viestikentässä. Huomaathan kuitenkin, että monista kuoseista on menossa viimeiset palat, joten ne luultavasti loppuvat pian. Viimeiset palat-tapahtuma sisältää siis sen yllätysmahdollisuuden, että paketistasi löytyy jotain muuta kuosia kuin mitä toivoit. Kannattaa siis esittää useampi toive, niin suuremmalla todennäköisyydellä jokin toiveista toteutuu.

LAUANTAI

VARTIN ALET

Perinteinen suosittu Vartin alet-tapahtuma verkkokaupassa lauantaina klo 21-22. Vartin alessa on yksi kangas kerrallaan hyvässä alessa vartin ajan. Vartin jälkeen aleen vaihtuu uusi kangas taas vartiksi.

HUOM! Alekangas pitää ostaa alevartin aikana. Kuosiverstaan ostoskori ei ole varaava. Suositut kankaat saattavat loppua jo alle vartissa. Vartin aleissa nopeus on siis valttia! 🙂

SUNNUNTAI

 
PUUTTUVAT PALAT
 
Mitä kuoseja verkkokaupasta puuttuu? Mitä kuoseja et ole nähnyt kaupassa eilisen jälkeen tai kenties vuosiin? Nyt tarjolla olevat ylläripalat ovat yksittäiskappaleita, joita verstaalta ei enää muuten löydy.
– Palat ovat kuviollista trikoota tai joustocollegea
– Palat ovat ykköslaatuisia
– Palojen pituus on 1,5m
– Myydään kappaleittain
– Palan hinta 23,-
Riskiostos, mutta ei ollenkaan paha sellainen. 🙂
 
LEHTI LAHJAKSI 
sunnuntain tilaajille
 
Lehdet kiertoon! Verstaalle on vuosien varrella kertynyt hurja määrä erilaisia käsityölehtiä. Täältä löytyy mm.
– Ottobre kids vuosilta 2013-2019
– Suuri Käsityö vuosilta 2021-2022
– Kotiliesi Käsityö hajanumeroita vuosilta 2021 ja 2023
– Burda hajanumeroita vuosilta 2019 ja 2020 (ruotsiksi ja englanniksi)
 
Lehdet ovat hyväkuntoisia, itselleni tai Kuosiverstaalle tilattuja. Jos haluat lehden tilauksesi mukaan, laita siitä maininta verkkokaupan viestikenttään. Voit myös toivoa tiettyä lehteä, katsotaan löytyisikö. 🙂 
Tutustu tuotteisiin

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin!