Konsta Shop

Anna aikaa inspiraatiolle! Verkkokaupastamme löydät askartelu- ja taidetarvikkeet, joilla teet ideoistasi totta!

Konsta Shopista löydät laadukkaiden askartelu- ja taidetarvikkeiden lisäksi kattavan valikoiman perustarvikkeita sekä erilaisia papereita, kartonkeja ja pahveja. Valikoimastamme löytyy kaikenikäisille sopivia, kestäviä tuotteita, joista on käyttäjälleen iloa pitkään. Kaikki tilattavissa olevat tuotteet löytyvät suoraan varastoltamme, mikä takaa aina nopeat toimitukset!

Ideasta Todeksi -blogissamme pyrimme esittelemään tarkemmin valikoimaamme saapuvia uusia tuotteita, antamaan sinulle ideoita ja vinkkejä tuotteiden käyttöön sekä vertailemaan samankaltaisia tuotteita keskenään. Lisäksi blogistamme löydät myös valmiita työohjeita, niin aikuisille kuin lasten kanssa toteutettavaksi.

Messuohjelma

PERJANTAI

Kässämessut netissä -messutarjoukset julkaistaan heti perjantaina ja ne ovat voimassa koko viikonlopun. Osaa tuotteista on reilu, mutta rajoitettu erä. Kannattaa siis toimia nopeasti!

LAUANTAI

Meidät tavoitat koko messujen ajan niin messuhallista, kuin Facebook-sivujemme sekä Instagram-tilimme kautta. Jos siis tuotteen valinta askarruttaa tai et löydä etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä, me autamme kyllä!

Seuraa meitä somessa @konstashop – niin kuulet messutärppimme ensimmäisten joukossa!

SUNNUNTAI

Klo 18.30 – LIVE Konsta Shopin Facebook sivuilla – esittelyssä uudet Chalky Kalkkimaalit

Etsitkö peittäviä, pastellisia värejä, jotka tarttuvat pinnalle kuin pinnalle? Chalky kalkkimaalien avulla uudesta tulee vanha, ja vanhasta uusi. Halusitpa siis luoda vintage-tyylisiä esineitä tai antaa uutta ryhtyä jo parhaat päivät nähneelle esineelle, valitse Chalky!

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest