Konsta Shop

Anna aikaa inspiraatiolle! Verkkokaupastamme löydät askartelu- ja taidetarvikkeet, joilla teet ideoistasi totta!

Konsta Shopista löydät laadukkaiden askartelu- ja taidetarvikkeiden lisäksi kattavan valikoiman perustarvikkeita sekä erilaisia papereita, kartonkeja ja pahveja. Valikoimastamme löytyy kaikenikäisille sopivia, kestäviä tuotteita, joista on käyttäjälleen iloa pitkään. Kaikki tilattavissa olevat tuotteet löytyvät suoraan varastoltamme, mikä takaa aina nopeat toimitukset!

Ideasta Todeksi -blogissamme pyrimme esittelemään tarkemmin valikoimaamme saapuvia uusia tuotteita, antamaan sinulle ideoita ja vinkkejä tuotteiden käyttöön sekä vertailemaan samankaltaisia tuotteita keskenään. Lisäksi blogistamme löydät myös valmiita työohjeita, niin aikuisille kuin lasten kanssa toteutettavaksi.

Messuohjelma

PERJANTAI

Kässämessut netissä -messutarjoukset julkaistaan heti perjantaina ja ne ovat voimassa koko viikonlopun. Osaa tuotteista on reilu, mutta rajoitettu erä. Kannattaa siis toimia nopeasti!

Meidät tavoitat koko messujen ajan niin messuhallista, kuin Facebook-sivujemme sekä Instagram-tilimme kautta. Jos siis tuotteen valinta askarruttaa tai et löydä etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä, me autamme kyllä!

Seuraa meitä somessa @konstashop – niin kuulet messutärppimme ensimmäisten joukossa!

LAUANTAI

Klo 16.30 Gelli-painanta live-demoilua Konsta Shopin Facebook-sivuillamme

Gelli-painanta koukuttaa helppoudellaan ja muuntautumiskyvyllään. Tekniikan avulla kuviot paperit ja painat persoonalliset kankaat. Jollet ole vielä päässyt tutustumaan tekniikkaan, liity mukaan liveen, jossa pääset kurkistamaan tähän koukuttavaan monotypia tekniikkaan!

SUNNUNTAI

Klo 18 – Konsta Shopin Kusudama-paja Kässämessut netissä Facebook sivuilla

Haluatko oppia taittelemaan Kusudama-origamikukkasen? Koristeellisesta ulkomuodostaan huolimatta se on yksinkertainen taitella. Liity mukaan, kun Konsta Shopin Suvi näyttää, miten taitokset tehdään ja kuinka kukista kootaan pallo! Jos haluat päästä heti kokeilemaan, varaa eteesi neliönmuotoon leikattuja paperiarkkeja (min. 15×15 cm), liimapuikko sekä pyykkipoikia.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email