Lean Verstas

Tmi Lea Soitu/ Lean Verstas

0505990104

YLIHÄRMÄ

Tmi Lea Soitu/ Lean Verstas

0505990104

YLIHÄRMÄ

Lämmöllä sinulle! Lean Vertaalla väännetään koristeita rautalangasta sekä valmistetaan käsityönä yksilöllisiä onnittelukortteja.

LEAN VERSTAS/ Tmi Lea Soitu on yksilöllisiä onnittelukortteja ja lahjatavaroita valmistava yritys Etelä- Pohjanmaalla. Olen suunnittelut ja valmistanut Verstaalla onnittelukortteja sekä vääntänyt rautalankaa vuodesta 1996 lähtien.

KÄSINTEHDYT KORTIT -Muista juhlijaa persoonallisella onnittelukortilla. Yksilöllinen kortti on kuin pieni lahja, se viestii saajalle välittämisestä ja huomioimisesta.

RAUTALANGASTA VÄÄNNETTYÄ– Verstaalla valmistetaan kauniita koristeita rautalangasta vääntäen. Kaikissa Lean Verstaan rautalankatöissä on aina käytetty aitoja käsinhiottuja kristalleja. Hienot kristalliriipukset kimaltelevat auringossa valospektrin kaikissa väreissä ja tuovat iloa pitkään. Koristeet voi laittaa niin sisätiloihin kuin pihallekin.

Kaikki Lean Verstaan tuotteet on tehty suurella sydämellä juuri sinua varten. Toivon että ilo ja lempeys välittyy korttien sekä lahjatavaroiden kautta myös sinulle sekä läheisillesi.

Kaikki Verstaan tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Verstaalle!

Messuohjelma

PERJANTAI

Perjantain messuarvonta
Tarjoukset

LAUANTAI

Lauantain messuarvonta
Tarjoukset

SUNNUNTAI

Sunnuntain messuarvonta
Tarjoukset

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Osallistu arvontaan!

Liity Kässämessujen uutiskirjeen tilaajaksi, niin olet mukana huimassa lahjakorttiarvonnassa.

Arvomme 3 x 100 euron lahjakortteja Syksyisillä Kässämessuilla mukana oleviin yrityksiin.

Kreetta julkistaa yhden voittajan jokaisen messupäivän illan viimeisessä livelähetyksessä. Osallistu arvontaan 26.9.2021 kello 18 mennessä.