Empathy Lifestyle Design

Empathy Lifestyle Design

Naantali

Empathy Lifestyle Design

Naantali

Voimaantumisen designia yhden naisen yrityksenä Suomen saaristosta, Naantalista. Tuotteina puusta valmistetut Voimalausekorut.

This moment is all I have

Empathy Lifestyle Designin Voimalausekorujen erilaiset voimalauseet kertovat mm. kiireettömyydestä, hetkeen pysähtymisen ja itsemyötätunnon tärkeydestä. Korujen voimalauseet kannustavat ja lohduttavat sanomillaan.

Voimalausekorujen skandinaavinen design syntyi alunperin ajatuksesta suunnitella ajattomia ja ekologisia korvakoruja, jotka sopisivat, niin arkeen, kuin juhlaan. Voimalausekorut valmistetaan kauniin vaalesta ja kevyestä suomalaisesta koivuvanerista. Voimalausekorvakorut ovat niin kevyet, että et edes huomaa pitäväsi niitä korvissasi. Voimalauseet ovat kaiverruksia puulla.

Voimalausekorvakorut suunnitellaan, valmistetaan, pakataan ja postitetaan yhden naisen yrityksenä Naantalissa. Voimaantumisen designin taustalla on ajatus, että Voimalausekorut voisivat aidosti ilahduttaa ja tarjota voimaannuttavan tunteen kantajalleen. Tällä hetkellä Voimalausekorujen mallistossa on lähinnä korvakoruja, mutta kevään uutuuksia ovat riipukset ja sormukset.

Stay tuned…

Voimaannuttavin terquin “Empatin” Sanna

Messuohjelma

PERJANTAI

Piän messutarjous.

LAUANTAI

Ratkiremukasta messuilua kanssanne.

SUNNUNTAI

Bileet jatkuu.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest