Gopala

Tarhaamme hunajamehiläisiä, valmistamme herkullisia toffeita, hoitavia kuusenpihkasalvoja sekä villaisia pipoja. Kaikki tuotteemme ovat 100% suomalaista laadukasta käsityötä, sekä gluteenittomia & lisäaineettomia.

Suussasulavaa toffeeta


Ainutlaatuinen fudge/toffee fuusioreseptimme on suussasulavan täyteläistä ja kermaisaa, eikä liian makeaa. Näitä herkkuja voi maistella myös perheen pienimmät ja vanhimmat, joiden hampaille sitkeä toffee ei soveltuisi. Kaikki herkut ovat lisä -ja säilöntäaineettomia sekä luontaisesti gluteenittomia.

Valmistamme toffeemme pienissä erissä, joten saatavilla on aina tuoretta herkkua. Käytämme laadukkaita raaka-aineita, minkä huomaa toffeen maussa. “Kuin meidän mummon tekemää!” Kuuluu monesti, kun joku maistaa ensimmäistä kertaa Wanhanajan toffeeta. Erilaiset pähkinät on hellävaroin paahdettu ja eri toffeemakujen reseptit useaan otteeseen testattu ja hienosäädetty.

Toffee säilyy parhaiten jääkaapissa, omassa suljetussa pussissaan jopa kuukausia. Huoneenlämmössäkin se säilyy viikkoja, mutta maukkainta se on jääkaappikylmänä. Silloin sitä on myös helppo leikata.

Onnellisten mehiläisten hunajaa

Tarhaamme mehiläisiä Orimattilan Niinikosken kylällä mehiläisystävällisin käytännöin.


Ylläpidämme ja jalostamme kestävää ja luonnollista mehiläiskantaa, joka vastustaa hyvin tauteja ja tuholaisia, on lempeähkö käsitellä, ei parveile ja mikä ihmeellisintä, tuottaa hunajaa. Tällä hetkellä tarhauksemme koostuu noin 50:stä mehiläisyhdyskunnasta.

Puhdas ja monipuolinen luonto ympärillämme takaa vivahteikkaan makuisen hunajan.


Hunajaamme ei lisätä mitään, eikä siitä ole mitään poistettu, vaan se on aitoa itseänsä. Hunaja on mehiläisten keräämää kukkien nektaria, jonka ne mesimahoissaan tuottamillaan entsyymeillä prosessoivat antioksidanttiseksi luonnon ihmeeksi: hunajaksi. Tuon hunajan, jonka mehiläiset ovat keränneet kennoonsa ylimääräiseksi ruokavarannoksi talven varalle, me käsityönä keräämme ja purkitamme. Hunaja on mitä mainion sokerin korvaaja kaikessa ruuanlaitossa. Se ei pelkästään makeuta, vaan myös maustaa.

Valikoimastamme löytyy perinteisen hunajan lisäksi monenlaisia makuhunajia ja erikoishunajia, kuten korianteri & tattari.

Kokeile vaikka mandariinihunajaa lettujen kanssa, inkiväärihunajaa ruisleivällä ja jouluhunajaa kermaviiliin sekoitettuna + ripaus suolaa, niin saat todella maukkaan dippikastikkeen. Harvinaiset lajihunajamme ovat puhtaasti mehiläisten maustamia!

Käsinneulottuja uniikkeja BHAKTI-pipoja ja -pantoja

Jokainen hattu on erityinen – aivan kuten sen kantajakin! Pipoja ja pantoja koristava Bhakti-teksti tarkoittaa sanskritiksi rakkautta, ja muistuttaa tekemään arkisetkin asiat sydämellä ja tietoisesti. Bhakti on luonnonmukaisuuden ja omavaraisuuden ohella pääarvojamme.

Hoitavia kuusenpihkatuotteita

Gopalan kotimaiset kuusenpihkatuotteet ja propolis ovat 100% luontaisia, lisäaineettomia ja huolella käsityönä tehtyjä.

Nykyisin Suomen apteekeistakin löytyvä kuusenpihka on antiseptinen, antibakteerinen ja tulehduksia ehkäisevä luonnon oma ihmelääke ja sitä onkin perinteisesti käytetty kaikkien iholla ilmenevien haittojen hoitoon.

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email