Jaana Huhtanen Design

Jaana Huhtanen Design

0407444343

Hämeenlinna

Jaana Huhtanen Design

0407444343

Hämeenlinna

Lämpöisiä ja pehmeitä merinovilla-asusteita ja värikkäitä puuvillasukkia koko perheelle. Kattaustekstiilejä. Sukkaohjeita.

Hei ja tervetuloa viehättymään ajattoman tyylikkäistä ja sataprosenttisesti suomalaisista neuletuotteistani! Laadukkaasta mulesing-vapaasta merinovillasta ja puuvillasta valmistetut tuotteeni on tehty kestämään kovaakin käyttöä. Materiaalien hukkaprosentti on minimaalinen, sillä sukista ja huiveista ei synny leikkuujätettä ja pipot neulotaan muotoon. Ekologisuus- ja vastuullisuusarvot ohjaavatkin vahvasti toimintaani, mistä merkkinä ovat muun muassa Suomalaisen Työn Liiton yritykselleni myöntämät Design from Finland- ja Avainlippu-tunnukset.

Valmistuin neulesuunnittelijaksi Hämeen ammattikorkeakoulusta 1998 ja seuraavana syksynä perustin neuleyritykseni. Elän siis unelmaani, kun saan yhdistää sekä työn että harrastuksen. Vastapainoksi rakastan kotoilua sekä avantouintia: näissäkään yhteyksissä ei villasukilta voi välttyä – positiivisessa mielessä työni kulkee siis aina mukanani.

Verkkokaupastani löytyvien tuotteiden lisäksi suunnittelen toiveidesi mukaisia malleja. Lämmittäisikö jalkojasi vaikkapa lempimaisemastasi muistuttavat sukat, tai tykkäisikö työporukkanne logollanne varustetuista tiimisukista? Ideoin mielelläni kanssasi! Personoitujen mallien suunnittelu on myös mukava piristysruiske omaan perustyöhöni. Tämän syksyn uutuutena on verkkokaupasta ladattavissa sukkaohjeita. Niitä on tulossa myöhemmin lisää. 

Yrittäjyyteni aikana perheemme on kasvanut neljällä pojalla: Ilmari, Väinö, Sampo ja Ukko ovat aina olleet innolla mukana avustamassa sekä messuilla että muissa myyntitapahtumissa. Ilmarin mukaan olen nimennyt myös ensimmäisen sukkamallini ja muut nimet odottavat vielä omiansa. Ehkä viimeistään nyt huomaatkin, että suomalaisuus on viimeistä piirtoa myöten tärkeä osa toimintaani?  Vettä – ja villaa – on siis yrittäjyysvuosieni varrella virrannut, mutta mottoni ”Haluan tuottaa ihmisille iloa hauskoilla malleillani laadusta ja kotimaisuudesta tinkimättä”, on vuosien saatossa vain vahvistunut. Tuon tunteen toivon sinun tavoittavan, kun selailet verkkokauppaani. Tervetuloa!

Messuohjelma

PERJANTAI

Avajaistarjouksena kaikki tuotteet -10 % koodilla avajaistarjous 

LAUANTAI

Arvonta

SUNNUNTAI

Arvonta

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email