Kati-Riina

Kati-Riina

040 5514987

Helsinki

Kati-Riina

040 5514987

Helsinki

Koruja luonnon- ja kierrätysmateriaaleista, silkkiasusteita luomukankaista zero waste pattern cutting -menetelmällä ilman hukkapaloja.

Tmi Kati-Riina on Helsingissä toimiva vuonna 2003 perustettu käsityöalan yritys, joka tekee asusteita luonnonmateriaaleista ja koruja kierrätysmateriaaleista. Kevään 2022 uutuutena ovat luomulaatuisesta rauhansilkistä valmistetut asusteet. Yksilölliset tuotteet ovat kotimaista käsityötä, Suomessa luontoa kunnioittaen suunniteltuja ja valmistettuja. Asusteet valmistetaan pääosin silkistä, jonka pinta maalataan eläväksi. Kaikissa silkkituotteissa  käytetään zero waste pattern cutting -menetelmää eli vaatteita valmistettaessa kankaasta ei jää yhtään hukkapaloja. 

Koruissa ja sisustustuotteissa käytetään paljon kierrätysmateriaaleja kuten vanhoja palapelin paloja ja postimerkkejä. Inspiraatiota on haettu myös Suomen luonnosta (Kesämetsä-korut) tai rakennusperinteestä (Talo-korut). Tavoitteena on löytää jokaiseen tuotteeseen ”juju” eli jokin uusi, kaunis ja hauska idea, jolla kierrätetyn tai muuten tavanomaisen materiaalin saa jalostettua ”timantiksi”.

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest