Lilla Ilona

Kotimaisia ekotuotteita ja mielen hyvinvointia ♥

Pieni oranssi mökki metsätien laidalla. Tuo se on, Lilla Ilonan ekoverkkokaupan kotipuoti! Lilla Ilonan yrittäjä Ulla tervehtii sinua, ja lupaa sinun katsella rauhassa ympärillesi.

Kirkkaankeltaisen kommuuttipöydän päällä pyyhe, pitsireunainen luutu ja saunatyyny odottelevat paketointia matkatakseen maailmalle. Huomaat myös pienen nuken punaisessa, valkopilkullisessa mekossaan. ”Hei Lilla Ilona!” huikkaat ja naurahdat, sillä nukke tuntuu niin todelliselta, kun olet lukenut sen juttuja somesta.

Avaat vaalean puukaapin ovet ja hypistelet sen sisällä olevia pellavatuotteita. Mieleesi tulee lapsuusmuistoja mummolasta ja naapurin vanhan pariskunnan luota. Silloin tiedettiin, mikä kestää aikaa ja katseita!

Käteesi osuu myös kortti, jonka sanomaa tunnet kaivanneesi: ”Ainoa josta sinun täytyy juuri nyt selvitä, on tämä hetki. Hengitä.” Kortti lähtee kotiin huoneentauluksi.

Ullan valmistamien pellavatuotteiden lisäksi myynnissä on muidenkin käsityöyrittäjien tekemiä ihanuuksia. Olet hyvilläsi, sillä tiedät, että täällä kaikki tuotteet on valmistettu luontoa ja ihmisiä kunnioittaen.

Astuessasi ulos puodista katselet metsää, hengität raikasta ilmaa ja tunnet, kuinka elämä on tässä ja nyt. ♥

Messuohjelma

PERJANTAI

Tuotteiden esittelyä messuhallin albumeissa: Sisustus ja siistiminen, Asusteet sekä Sauna. Uusia tuotteita tupsahtelee verkkokauppaan pitkin viikonloppua. Mikäli teet tilauksen useampana päivänä, valitse myöhempien tilausten toimitustavaksi nouto, niin yhdistän tilaukset samaan pakettiin.

Ota sen kummemmin empimättä yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuotteista, tai jos haluat ihan muuten vain rupatella. 🙂 

Halutessasi pakkaan ja lähetän lahjaksi menevät tilaukset suoraan lahjan saajalle. Lilla Ilonan verkkokaupassa on paljon myös ihania kortteja – kirjoita tarvittaessa tilauksen lisätietoihin korttiin haluamasi tervehdys.

Perjantain arvonta!

Mukavia messuja! ♥

LAUANTAI

Uusien tuotteiden esittelyä messuhallin albumeissa.

Arvonta alkaa, siitä lisätietoa myöhemmin.

Lilla Ilonan verkkosivuilla on Pikku Ilonan joulutarina, jota kirjoitan joulukalenterin tapaan. Voit lukea sitä vaikka lapsille iltasaduksi. 🙂 

SUNNUNTAI

Tuotteiden esittelyä messuhallin albumeissa. 

Kiitos messuista! ♥

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest