Minna Suuronen

Värikkäät vaatteet ja asusteet pellavasta ja villasta. Kivijalkaliike Kuopion Kauppahallissa. Koko mallistolle on myönnetty Avainlippu.

Minun mallistossani ei ole mustia vaatteita vaan paljon ihania upeita värejä. Haluan että ihmiset pukeutuisivat iloisemmin. Materiaalina on luonnonkuidut pellava ja villa. Pellavakangas tehdään Liettuassa ja siellä se on entsyymipesty pehmeäksi, eikä se enää kutistu eikä myöskään rypisty hurjana. Villakangas tulee Italiasta jossa se värjätään, kudotaan ja huovutetaan. Ohuempi merinovilla kudotaan ja viimeistellään Suomessa ja se on mulesing vapaata. Teen vaatteita ja asusteita arkeen ja juhlaan, jotka on mitoitettu Suomalaisille naisille. Olen toiminut vuodesta 1998. En halua tehdä trendimallistoa tai pikamuotia. Koko mallistolle on myönnetty avainlippu. Ateljee sijaitsee Kuopion Kurkimäessä omassa pihapiirissä. Siellä tehdään kaikki tuotteet alusta loppuun asti ja vieläpä uusiutuvalla aurinkoenergialla. Minun lisäksi verstaalla työskentelee yksi ompelija. Olen ylpeä siitä että olen pystynyt työllistämään yhden kokopäiväisen työntekijän.

Myymälä löytyy Kuopion Kauppahallista. Siellä minun omien tuotteiden lisäksi on muutamien muiden käsityöläisten upeita tuotteita. Sinne voi tulla vaikka vain värikylpyyn, jos ei juuri nyt tarvitse muuta.

Messuohjelma

PERJANTAI

Liveohjelmaa verstaalta klo 15.00-16.00. Esittelen verstaan tilat, jossa tuotteet valmistetaan. Ja sinä voit kysellä ja kommentoida samalla kun kierrän verstaalla.

Perjantaille on verkkokaupassa oma erikoistarjous!

Esittelen näytösvideon ja kerron siinä esitellyistä asuista.

LAUANTAI

Liveohjelmaa Kauppahallin myymälästä 15.00-16.00(17.00 jos juttua riittää) Esittelen tuotteita joita myymälästäni löytyy. Siellä on paljon tuotteita myös muilta käsityöläisiltä ja oman malliston uniikkeja löytöjä, joita ei löydy verkkokaupasta.

Lauantain erikoistarjous verkkokaupassa!

Esittelen näytösvideon ja kerron näytöksen asuista.

SUNNUNTAI

Chatailen messuilla klo 12.00-15.00

 

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email