Myllymuksut

Myllymuksut Oy

0456711003

Juupajoki

Myllymuksut Oy

0456711003

Juupajoki

Meiltä löydät ihanimmat luonnonkuituiset kankaat, aikuisten ja lasten vaatteet sekä erilaiset kestotuotteet naisille ja lapsille.

Myllymuksut Oy:n valikoimaan kuuluvat laadukkaat kankaat, mukavista ja turvallisista kankaista tehdyt vaatteet koko perheelle, kestovaipat, kestositeet, kuukautisalushousut ja muut ekologiset arjen käyttötekstiilit. Tavoitteenamme on ollut jo vuodesta 2004 asti valmistaa laadukkaita kestovaippoja, työllistää suomalaisia vaatetusalan ammattilaisia sekä tuoda vastuullisuus näkökulma suuren yleisön tietoon. Alussa oli vain yksi ongelma: Suomesta ei voinut ostaa esimerkiksi kestovaippoihin sopivia materiaaleja, joten materiaalit piti kehittää itse yhdessä suomalaisten yritysten kanssa. Meitä voidaankin hyvästä syystä kutsua suomalaisten kestotuotteiden pioneeriksi. Meillä on pitkä osaaminen erilaisten materiaalien kehittämisessä vuosituhannen alusta, ajalta, jolloin bambu, hamppu, tencel ja merinoneuloksista ei Suomessa tiedetty vielä mitään eikä niitä täällä kaupallisesti valmistettu. Myllymuksut Oy:n kangasvaipat, liivinsuojat, kankaiset terveyssiteet sekä kuukautisalushousut ovat saaneet Allergia-, Iho-, ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen. Tunnus myönnetään tuotteelle, joka täyttää tarkat, puolueettomasti tutkitut kriteerit eikä sisällä hajusteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita. Allergiatunnusta ei ole aiemmin myönnetty millekään vastaaville kangastuotteille Suomessa.

Made in Finland with love – Est 2004


		
Messuohjelma

PERJANTAI

Vietetään Osta työtä Suomeen -päivää! Myllymuksujen Facebookissa messuille shoppailuraha arvonta!

Messuilemme koko päivän ja tavoitat meidät verkkokauppamme chatin kautta, sähköpostilla tai FB ja Ig viesteillä.

LAUANTAI

Esittelyssä merinovillaneulosten uutuuksia ja huippulöytöjä! Merinovillaneulosten arvontaa Myllymuksujen Facebookissa!

Messuilemme koko päivän ja tavoitat meidät verkkokauppamme chatin kautta, sähköpostilla tai FB ja Ig viesteillä.

SUNNUNTAI

Vedetään hatusta -päivä eli keksitään ex-tempore tarjouksia tai ohjelmaa.

Olemme messuilemassa koko päivän ja tavoitat meidät verkkokauppamme chatin kautta, sähköpostilla tai FB ja Ig viesteillä.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest