Nea Design

Nea Design

0505603637

Hyvinkää

Nea Design

0505603637

Hyvinkää

Kotimaisia kierrätyksiä tarinoineen nahasta ja tekstiileistä. Laukkuja, reppuja, pipoja ja rannekukkaroita sekä pyöränsatulasuojia.

Nea Design on 14 vuotta kierrätyksen parissa toiminut yrittäjä Hyvinkäältä. Suunnittelen ja valmistan yksilöllisiä laukkuja, kasseja, reppuja ja pussukoita pääasiallisesti kierrätetyistä nahkavaatteista ja teollisuuden ylijäämänahasta. Lisäksi valmistan laadukkaista neuleista ja trikoovaatteista päähineitä, pipoja ruusukkein, vekityksin, rusetein ja pitsein. Tuotteeni lähtökohdat ovat aina kierrätys, kädentaidot ja kestävyys sekä käytännöllisyys. Rakastan tarinoita menneiltä vuosikymmeniltä ja haluan, että yksilöllisissä tuotteistani edelleen voi löytää piirteitä eilisen vaikutteista. Materiaalin menneisyys saa näkyä!

Jouluisilla Kässämessuilla esittelen nahkaisista tuotteistani suosittuja rusettireppuja ja kassireppuja nahkatakkien yksityiskohdista. Nahkaiset kassit ovat yksilöllisiä ja kauniita, tilaa tavaroille on reilusti. Nahkaolkalaukut ovat ryhdikkäitä, käytännöllisiä ja kantohihnat soljilla säädettäviä. Pikkulaukkuja löytyy monen tyylin mukaisesti niin ruusukkein, rusetein kuin myös nahkatakeista poimituin yksityiskohdin. Yksinkertaisen tyylikkäät ja suositus vyölaukut kulkevat mukana joko yli olan tai vyöllä. Vyölaukun hihnaa voi säätää tarpeen mukaan. Rannekukkaroissa, ruusukkeellisissa tai rusetillisissa, kulkevat huomaamattomasti pieni tarpeellinen kuten kortit, rahat, avaimet tai vaikka kangasmaski ranteessa mukana. Puhelimen voi piilottaa rannepussukkaan, joka kiinnittyy ranteeseen levein venykkein. Linnanjuhlissa rannepussukkani edusti ensi kertaa muutama vuosi sitten. Edelleen rannepussukoita kysytään niin juhlapuvun somisteeksi kuin myös arkikäyttöön, matkoille passin, korttien, puhelimen kuljettamista varten.

Päähineet ovat yksilöllisesti valmistettuja laadukkaista luonnonmateriaaleista. Trikoovaatteiden lisäksi käytän päähineissäni merinovillaa, silkkiä sekä puuvillaneuleita että näiden sekotteita. Koot ovat karkeasti jaoteltu kolmeen ryhmään: S,M,L.

Kausituotteista mainittakoon talvipyöräilyyn suunnitellut pyöränsatulasuojat, jotka syntyvät huopuneista villapaidoista tai menneiden vuosikymmenien takaisista turkistakeista sekä vahakankaista ja farkuista. Pyöränsatulasuoja lämmittää ja suojaa kosteudelta.

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email