OMA puoti

Suomalaisen designin ja aidon käsityön kivijalkapuoti Helsingissä ja ympäri maailmaa kädentaitajien tuotteita toimittava verkkokauppa.

OMA puoti on suomalaisen designin ja aidon käsityön kivijalkapuoti Helsingissä Senaatintorin kulmalla Katariinankadulla Wanhan Bockin talossa. Verkkokauppana toimitamme kotimaisten kädentaitajien tuotteita ympäri maailmaa.
Valikoimasta löydät kymmenien suomalaisten käsityöläisten valmistamia ja suunnittelemia tuotteita, joista osa on myynnissä ainoastaan meillä.

Puodin valikoima on huomattavasti runsaampi kuin verkkokaupassa, olemmekin valikoimaltaan monipuolisin käsityömyymälä Helsingissä.

Arvoihimme kuuluvat vahvasti suomalaisen työn arvostus, kotimaisen vahvan osaamisen ja laadukkaan kädentaidon kunnioitus. Haluamme olla osaltamme työllistämässä suomalaisia pienyrittäjiä ja tukemassa jokaisen toimintaa vaikean markkina-ajan yli.
Olethan sinäkin mukana näissä talkoissa.

Jos etsit persoonallista ja uniikkia lahjaa, olet oikeassa osoitteessa. Meiltä saat tuotteita myös nimikoituina, esimerkiksi koivunpahkasta valmistetut kuksat, joihin saat haluamasi nimen polttokaivertamalla.

Meiltä löydät käsintaotut puukot, kalannahkaiset tuotteet, monenlaiset korut mitä erilaisemmista materiaaleista.Laukut, käsinmaalatut huivit, pellavatuotteet, keramiikkaaja puutuotteita, emali- ja taidelasityöt, taidetta sekä Helsingin laajin valikoima taiteilija Inge Löökin tuotannosta.

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest