Ommellinen

Ommellinen - no sitähän se elämä on: Onnellisuutta ommellen tai valmiista tuotteista nauttien.

Ommellinen on yritys näyttävien kankaiden ja upeiden kotimaisten vaatteiden takana. Vaikka tarinamme sai alkunsa äidin innostuksesta tehdä omille lapsilleen ihania vaatteita, on tuotantomme painopiste siirtynyt vahvasti naisten vaatteisiin, jotka ovatkin nykyisin päätuotteemme. Naisten vaatteiden lisäksi valmistamme tänä päivänä vaatteita myös miehille.
Kaikki vaatteemme ommellaan tuotantotiloissamme Jyväskylässä taitavien ompelijoidemme toimesta. Kankaitamme koristavat kuosit ovat rohkeiden ja lahjakkaiden suomalaisten suunnittelijoiden taidonnäytteitä. Herkullisten kankaiden sekä naisten ja miesten vaatteiden lisäksi valikoimastamme löytyy mm. kodintekstiilejä sekä ompelukaavoja. Tuotteisiimme on mahdollista tutustua lähemmin kivijalkamyymälässämme Jyväskylässä sekä tietysti verkkokaupassamme. 
Ommellinen on luovuutta, tekemisen iloa, kuoseilla hurjastelua, laatua sekä mukavuutta tyylistä tinkimättä.   
Toimintaamme ajaa eteenpäin ajatus siitä, että kun valitset itsellesi jotain sellaista, josta oikeasti pidät, olet näkyvä ja kaunis – oma itsesi.
Olitpa siis intohimoinen käsillätekijä tai kotimaisen muodin ja mukavan pukeutumisen ystävä, uskomme meiltä löytyvän jotakin kivaa juuri sinulle. Tervetuloa tutustumaan!  
Messuohjelma

PERJANTAI

Vaatelive perjantaina Ommellisen facebookissa n. klo. 14. Tervetuloa mukaan! Voit myös toivoa, mitä haluat nähdä, niin otetaan varmasti laaja kattaus vaatteita mukaan!

LAUANTAI

Tervetuloa mukaan ompelemaan! Ommellaan yhdessä joku uusista malleistamme – tule mukaan, kysy, kommentoi ja osallistu <3 Live lauantaina Ommellisen facebookissa klo. 12.

SUNNUNTAI

Mistä ollaan lähdetty ja missä ollaan nyt – Tarinaa Ommellisen seitsemästä vuodesta. Mukaan mahtuu paljon myös muita teemoja, voit lähettää kysymyksiä ja toiveita etukäteen osoitteeseen [email protected] Ommellisen facebook ja instagram samaan aikaan sunnuntaina klo. 12.00 main 🙂

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest