Taide ja Käsityö

TT Kähkönen

04578401888

Kello

TT Kähkönen

04578401888

Kello

Taide ja Käsityö verkkokaupasta löydät kankaita, pipoja sekä uusimpana ihania koruja tutuista rakastetuista hahmoista.

Taide ja Käsityö verkkokaupasta löytyvät ihanat metsästys aiheiset kankaat ajokoirasta, hirvikoirista sekä mäyräkoirista. Kannattaa myös tutustua kevät aiheisiin kankaisiin, joista uutuutena on tulossa kevät kettu! 

Uusina tuotteina valikoimasta löytyvät korva- ja kaulakorut muutamasta suosituimmasta hahmosta.

Silityskalvot on myös viimein päivitetty kauppaan ja niistä löytyykin hyviä pesun kestäviä uutuuksia, joilla on mukava tehdä monivärilisityksiäkin.

Taide ja Käsityö on vähän ottanut huilinkia loppuvuoden sekä alkuvuoden, mutta nyt tuntuu muutot ja elämä taas syttyvän taiteelle ja uusille tuotteille.

www.taidejakasityo.fi face @taidejakasityo insta @taidejakasityo.fi

Messuohjelma

PERJANTAI

Facebookissa @taidejakasityo on illasta live lähetys kello 20 iltakahvien merkeissä. Samalla pistetään vähän arvontaa pystyyn! Luvassa on rentoa höpinää ja tuttuun tapaan heiluttelen pensseliä samalla uutta kuosia silmällä pitäen. Samalla asiakkaiden on mahdollista esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä varsinkin, jos on jäänyt mielen päälle, että mihin olenkaan kerennyt tässä välissä katoamaan!

LAUANTAI

Aamulla hörpitään aamukahvit alkaen klo 10.00 ja keskitytään jatkamaan eilisen päivän kuosittelua.  Esittelen vähän samalla uutuuksia. Muistakaahan, että kesä kankaita on tarjouksessa ja loput palakankaat lähtevät reiluin alennuksin.

SUNNUNTAI

Sunnuntaina otetaan kans aamuvirkun aamukahvit alkaen klo 10.00 ja katsotaan, millä mallilla uusi kuosi mahtaa ollakaan. Ehkä saamme jotain kivaa aikaiseksi. Sunnuntai ilta toivottavasti on kiireinen pakkailun merkeissä 🙂

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest