Vinkee

Vinkee

050 412 6931

Jyväskylä

Vinkee

050 412 6931

Jyväskylä

Hauskat heijastinliivit lapsille ja pipot isoilla heijastinkuvioilla koko perheelle!

Vinkeen tarina kertoo pienestä miehestä, joka eräänä pimeänä syksyisenä iltana oli lähdössä äidin kanssa ulos. Yht’äkkiä poika ilmoitti kovaan ääneen: -Äiti! En minä halua leikkiä aina rakennusmiestä! Minä olen rohkea ritari ja lähden ihan yksin seikkailemaan ja jahtaamaan lohikäärmeitä; sellaisia hurjia tultasyökseviä hirviöitä, jotka syövät pieniä tyttöjä aamupalaksi. Ja äiti – sinä saat jäädä kotiin.

Näin syntyi ajatus ”haarniskasta”, joka suojelee pientä sankaria lohikäärmeen tulelta, ja joka näkyy myös äidille, kun äidin oli jäätävä keittiön ikkunaan ritariaan vahtimaan. Haarniska saisi myös lämmittää pitkillä seikkailuilla ja sen tulisi olla itsenäisen sankarin helposti itse puettavissa.

Tästä haarniskasta, ajatuksesta ja tarpeesta syntyi Vinkee:
Lapsille lisää iloa ja turvallisuutta elämään, virikkeitä leikkiin ja väriä ulkona viihtymiseen! Pienille sankareille rakkautta, lämpöä ja hauskuutta seikkailuihin.”

Vinkee on suomalainen yritys, joka valmistaa hauskoja heijastinliivejä niin lapsille kuin aikuisillekin. Valikoimassa on myös pipoja isoilla heijastinkuvioilla, sekä muita heijastintuotteita. Kaikki omat tuotteemme tehdään Suomessa laadulla ja hyvällä mielellä. Meidän tuotteemme tekevät aikuiset ihmiset ja niillä kaikilla on jokin hauska tarina.

Käytämme laadukkaita materiaaleja, parhaita ompelimoita sekä alihankkijoita ja mikä parasta – teemme tätä työtä niin, että meillä on huisin kivaa! Vinkeelle on myönnetty Avainlippu -merkki ja se kertoo, että tuotteemme on valmistettu Suomessa ja sitä kautta olemme omalta osaltamme myös työllistämässä suomalaisia. Vinkeelle on myönnetty myös Design from Finland -merkki, mikä kertoo siitä, että tuotteemme on suunniteltu ja mietitty niin, että ylpeydellä voimme tätä merkkiä käyttää. Saako omastaan olla ylpeä? Me nimittäin vähän ollaan. 

Messuohjelma

PERJANTAI

Messuohjelma tulossa

LAUANTAI

Messuohjelma tulossa

SUNNUNTAI

Messuohjelma tulossa

Messutarjoukset ja uutuudet

Tutustu tästä meidän messutarjouksiimme ja uutuuksiimme! Kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest