Wigel

Wigel

0404199690

ROVANIEMI

Wigel

0404199690

ROVANIEMI

Poronnahkaiset asusteet korkealaatuisesta, eettisesti tuotetusta poronnahasta Rovaniemeltä. Luontoa kunnioittaen jo vuodesta 1984.

Poronnahkaiset Kukkarot, Laukut, Lompakot ja Eräpussukat.

Wigelin tuoteperheen tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta, eettisesti tuotetusta poronnahasta Rovaniemellä. Luontoa kunnioittaen jo vuodesta 1984.

Nimi Wigel kertoo tarinastamme. Se on myös lupaus sinulle. Kaikki Wigelin tuotteet ovat käsityötä, poronnahkaa ja suunniteltu joko Annan, Jaanan tai Taijan toimesta. Tuotteet kestävät käyttöä ja ikääntyvät kauniisti.

Poronnahka on uniikki, luonnon muokkaama taideteos, eikä yksikään nahka ole samanlainen. Kurmunjäljet – eli porokiiliäisen jättämät arvet poronnahassa – kertovat elämästä Lapissa. Wigelin kaikki tuotteet valmistetaan poronnahasta. Ne ovat yksilöllisiä, eikä kahta samanlaista löydy. Luontaisen sitkosaineen vuoksi poronnahka on yksi maailman kestävimmistä nahoista. Käytössä poronnahka on todella miellyttävää. Käyttäjän kädet rasvaavat nahanpintaa koko ajan, jolloin nahka ikääntyy todella kauniisti ja kestää sukupolvien ajan.

Messuohjelma

PERJANTAI

Kaikki tuotteet -10% koodilla: wigel-10

LAUANTAI

Toimitus 0€ kaikkiin tilauksiin

SUNNUNTAI

Toimitus 0€ kaikkiin tilauksiin

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest