SunnyMore Design

SunnyMore Design Oy

+35844 988 6254

Helsinki

SunnyMore Design Oy

+35844 988 6254

Helsinki

Ideoista ihaniksi tuotteiksi, joissa luonto on vahvasti läsnä.

SunnyMore Design Oy on vuonna 2018 perustettu kotimainen yritys, joka tarjoaa katseenkestäviä sisustustuotteita, lahjatavaroita ja pienhuonekaluja. Tuotteissamme yhdistyvät niin oivallus ja hauskuus kuin kauneus ja kestävyyskin. Muotoilultaan tuotteemme ovat ajattomia ja henkivät vahvasti skandinaavisen luonnon kauneutta. Laadukkailla kotimaisilla tuotteillamme haluamme tuottaa asiakkaillemme iloa ja tuoda hieman luksusta arjen keskelle.

EKOLOGISUUS

Yrityksen punainen lanka on luoda laadukkaita ja kestäviä kotimaisia tuotteita, joiden muotoilu kestää aikaa ja jotka ovat pitkäikäisiä oikealla käytöllä. Laadun takaamiseksi valmistammekin kaikki tuotteemme itse verstaallamme Vihdin Haimoossa. Tuotteiden valmistuksessa on pyritty pitämään materiaalihukka minimissä ja käytämme työssämme toimintatapoja sekä työvälineitä, jotka tukevat kestävää kehitystä.

KOTIMAISUUS

Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme kokonaisuudessaan Suomessa. Olemme siis täysin kotimainen yritys. Käytämme tuotteissamme lähtökohtaisesti kotimaisia materiaaleja ja raaka-aineita. Hankimme materiaalit kotimaassa paikallisilta toimijoilta, jolloin voimme olla varmoja tuotteiden alkuperästä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaista materiaaleista tehtyjä laadukkaita suomalaisia designtuotteita.

LUOVUUS

Yrityksen ytimessä palaa vahvasti luovuuden kipinä, joka saa meidät kehittelemään jatkuvasti uusia tuoteideoita. Tuotesuunnittelu ja uusien ideoiden etsiminen onkin intohimomme, jonka ympärille yritysidea on rakentunut. Tarkastelemme ja havainnoimme maailmaa ennakkoluulottomasti laajasta näkökulmasta. Tällä tavoin pyrimme löytämään omaperäisiä oivaltavia ratkaisuja tuotteisiimme. Tahdomme luoda mielenkiintoisia tuotteita, jotka herättävät ajatuksia.

Messuohjelma

PERJANTAI

  • Arvonnan julkistus Facebookissa sivullamme!
  • UNIIKIT yksittäiskappaleet -osasto aukeaa verkkokaupan puolella. Täältä löydät heti lähetysvalmiita tuotteita huokeaan hintaan!
  • Messujen ajan yli 30€ tilaukset verkkokaupastamme toimituskuluitta. Tarjous koskee 19.-21.3. tehtyjä tilauksia.

LAUANTAI

  • Uusien tuotteiden julkistus ja niiden esittely. 
  • Päivän tarjouksena vaneriset kortit kukkamagneetilla 10€ (norm. 13,50€)

SUNNUNTAI

  • Osallistumisaika arvontaan päättää klo 20, jonka jälkeen voittaja ilmoitetaan

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest