Glimmering Deep Design

Glimmering Deep Design Oy

+358452274066

Jyväskylä

Glimmering Deep Design Oy

+358452274066

Jyväskylä

Teemme ja myymme käsintehtyjä koruja, kortteja ja muita koristeita ja asusteita.

Me olemme Jussi ja Pia Moilanen. Olemme Jyväskylässä asuva pieni perhe, joka päätti muuttaa yhden harrastuksistaan työksi. Perheeseemme kuuluu lisäksi poikamme Niko ja uusimpana tulokkaana jackrussellinterrieri Naga.

Harrastamme perheemme kesken paljon lautapelejä, musiikkia ja erinäisiä kädentaitojen projekteja. Mielenkiintoihimme liittyy vahvasti kaikki fantasia-, steampunk-, fiftari- ja viikinkiaiheet, joka näkyykin paljolti tuotteissamme. Askartelu ja yleensäkin käsityöt ovat olleet molemmille tärkeitä jo varhaisesta iästä asti ja viimein, hetken miestiskelyn jälkeen, päätimme perustaa Glimmering Deep Designin.

Hartaana toiveena olisi tehdä juuri sitä mitä haluaa elääkseen ja tämä on meille juuri se.

Glimmering Deep Design Oy myy käsintehtyjä koruja ja kortteja. Tarvitsit uudet korvakorut tai kutsukortit vieraillesi, meiltä saa. Verkkosivuiltamme löydät tuotteet, tietosuojaselosteet, toimitusehdot ja tietysti ystävämme ja yhteistyökumppanimme. Jahka haluamasi tuote ei löydy sivulta, ota yhteyttä! Vastaanotamme tilauksia koosta ja tyylistä riippumatta!

Tarjoamme myös erinäisiä media-alan palveluita. Olemme tehneet verkkosivuja, painaneet pipoja ja suunnitelleet lehtisiä ja printattavia kutsukortteja erinäisiin tapahtumiin. Yhdelle yhteistyökumppanillemme teimme tarrat auton kylkeen ja toiselle logon. Monipuolinen koulutuksemme mahdollistaa vaikka mitä. Vain mielikuvitus on siis rajana! Löydät lisätietoa ja kuvia sivuiltamme www.glimmeringdeepdesign.com/media ja kuten muidenkin tuotteiden kohdalla: sitä saa mitä tilaa! Kysy niin teemme tarjouksen.

Käytämme tuotteissamme paljon erilaisia materiaaleja aina puusta ja muovista eri metalliseoksiin. Käytämme myös kierrätysmateriaaleja, joista usein syntyy jopa ne parhaat ideat ja ajatukset. Korvakorukoukut, joita käytämme on nikkelittöntä korumetallia. Testaamme myös metalliosat, jotka ovat ihon kanssa kosketuksissa nikkelitestein. Koruissa käytetyt maalit ovat myrkyttömiä. Leimailu on lähellä sydämmiämme, joten käytämme paljon eri valmistajien leimoja eri töissämme. Papereita, korttikuvia ja erilaisia sapluunoita, muotteja ja stansseja on myös paljon eri valmistajilta, mutta moni on myös ihan itse piirrettyjä ja valmistettuja.

Kysy tarvittaessa lisää materiaaleista tai tuotteista yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse. 

Messuohjelma

PERJANTAI

Glimmering Deep Design messuilee koko viikonlopun tarjoten tuote-esittelyitä niin uusista kuin vanhoistakin tuotteista. Arvonta julkaistaan. Olemme tavoitettavissa koko viikonlopun. 

LAUANTAI

Glimmering Deep Design messuilee koko viikonlopun tarjoten tuote-esittelyitä niin uusista kuin vanhoistakin tuotteista.

SUNNUNTAI

Glimmering Deep Design messuilee koko viikonlopun tarjoten tuote-esittelyitä niin uusista kuin vanhoistakin tuotteista.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest