Maymay Design

Maymay Design

0400985874

Hollola

Maymay Design

0400985874

Hollola

Uniikkeja ja ekologisia sisustustekstiilejä tarjoava verkkokauppa. Erikoisuutena oma virkattujen mattojen mallisto.

Verkkokaupassamme on yksilöllisiä virkattuja sisustustekstiilejä. Ikioma mallistomme kattaa ensisijaisesti virkatut matot, joiden ympärille on kasvanut kokonainen tuoteperhe. Valikoimassa on mattoja, kattaustekstiilejä ja keinutuolin pehmusteita. Virkattuja seinäkoristeita, kransseja ja paljon muutakin on. Valmistamme tuotteet luovalla asenteella ekologisista materiaaleista. Suunnittelun lähtökohtana on suomalainen luonto vaihtuvine vuodenaikoineen. Tuotenimissä vilahtelevat kuurat ja hallat, naavat ja notkot.

Tuotesuunnittelussa tavoittelemme ajattomuutta. Olemme vastuullisen kuluttamisen asialla ja kannustamme valitsemaan pitkän elinkaaren tuotteita. Siksi teemme tuotteet laadukkaasti ja kestävästi kierrätysmateriaaleja suosien. Trendit huuhtovat toki meitäkin, mutta klassiset perusratkaisut ovat meidän vahvuutemme. 

Verkkokaupassa on laaja valmisvalikoima, mutta teemme myös tilaustuotteita. Olemme aika joustavia keksimään ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Teet meidät onnelliseksi, kun sinulla on kysyttävää. On ilo vastailla. 

Messuohjelma

PERJANTAI

Virkatut matot esittelyssä
Yritysesittely lyhyt mainosvideo
Arvonta

 

LAUANTAI

Kattaustekstiilit

SUNNUNTAI

Sisustus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Osallistu syksyn herkullisimman kirjapaketin arvontaan!

Liity Ruokamessujen uutiskirjeen tilaajaksi niin olet mukana syksyn keittokirjauutuuksien arvonnassa.

Arvonta päättyy sunnuntaina 22.11.2020 kello 23:59. Kirjapaketti sis. 4 kirjaa.