Merja Sirviö Art

Lämminhenkiset ja koskettavat kalkkimaalitaideteokset, taiteilija Merja Sirviön siveltimen vedoin. Upeat taidetuotteet nettikaupastamme!

Merja Sirviö Art – taidetta tunteella

Taiteilija Merja Sirviön siveltimenvedoin kalkkimaalit muuttuvat ainutlaatuisen pehmeiksi ja tunteita täynnä oleviksi taideteoksiksi. Inspiraatiota maalauksiinsa hän saa mm. luonnosta ja erilaisista tunnetiloista. Merjan lempimaalausvaihe on teosten viimeistely. Silloin taidemaalausten kohteet heräävät kuin itsestään henkiin kankaalla.

Hän sanoo onnistuneensa silloin, kun katsoja saa teoksesta vahvan tunteen ja palaa katsomaan sitä uudelleen. Usein hänen teoksestaan saattaa löytää monia tunteita, esimerkiksi lämmön ja samalla myös kaipauksen. Pelkkää hedelmävatia asetelmineen tämä taiteilija ei kykene maalaamaan. Kankaalle maalattavalla kohteella täytyy olla jokin syvempi merkitys, muutoin taidetta ei synny.

Taidon maalata Merja löysi itsestään vasta aikuisena mennessään Jokihelmen opiston taidepajaan omaa aikaa saadakseen vuonna 2015. Kalkkimaalikokeilujen jälkeen oli aika pian selvää oma taideura aiemman yrityksen Merjan Marsipaanipuodin rinnalle. Vuonna 2019 syntyi Merja Sirviö Art. Merja maalaa taidetta tilauksesta ja myös omista mielikuvistaan. Taidemaalaamisen rinnalle hän on kehittänyt myös ihanan nettikaupan taidetuotteilleen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Merjan taiteen maailmaan!

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!