Merja Sirviö Art

Lämminhenkiset ja koskettavat kalkkimaalitaideteokset, taiteilija Merja Sirviön siveltimen vedoin. Upeat taidetuotteet nettikaupastamme!

Merja Sirviö Art – taidetta tunteella

Olen taiteilija Merja Sirviö. Maalaan tunteita herättäviä taideteoksia, joilla voit luoda kotiisi ainutlaatuista tunnelmaa ja kauniin muiston vaikkapa rakkaasta lemmikistäsi. Maalaan taidetta kalkkimaalein, piirrokset piirrän pastellikynillä. Toteutan taidetta kaikenlaisille pinnoille kuten esimerkiksi kankaalle, puulle, valurautapannuihin, vanhoihin ikkunalaseihin, maitotonkkiin, postilaatikoihin.. Kaikkeen mihin maali tarttuun. Taideteoksistani on painettu myös mm. kortteja, julisteita ja kasseja. Taidetuotteitani voit tulla ihastelemaan nettikauppaani. Teen taidetta huolella ja rakkaudella, jokaiseen yksityiskohtaan panostaen.

Minua inspiroi tarina maalauksen takana. Se saa minut tavoittelemaan maalauksen kohteen ainutlaatuisuutta, lämpöä ja tunnetta. Jokaisen siveltimenvedon teen ajatuksella. Jokaisesta taulusta tulee itselleni rakas, oman luomistyöni tulos, mutta olen silti vain välikappale taulun saajan ja taulun kohteen välillä. Olen onnistunut silloin, kun katsojan silmissä tauluni kohde herää eloon; kun hevosen turpaa voi melkein silittää tai kun rakas ihminen tuntuu niin elävältä, että voisi astua taulusta ulos.

Tulethan tutustumaan taiteeseeni ja nauttimaan sen rauhoittavasta voimasta.

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest