Kaarna Knotting

Inspiroivimmat makrameeohjeet, -työpajat ja yksityiskurssit sekä uniikit makrameeteokset & -korut.

LUOVASTI, KAUNISTA.

Kaarna Knotting tarjoaa ammattitaidolla ja ilolla vedettyjä makrameetyöpajoja (myös etänä!),  inspiroivia ohjeita ja makrameetuotteita. Tämä onnekkaan vahingon kautta syntynyt yhden naisen intohimoyritys liputtaa ekologisten arvojen, kotimaisen yrittäjyyden & yhteistyön ja käsillä tekemisen ilon puolesta. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiini, makrameeohjeisiini ja kurssitarjontaani!

-Laura Rumbin, Kaarna Knotting

Messuohjelma

PERJANTAI

Klo 14.00 Messujen aloituslive @kaarnaknotting Instagram-tilillä!

Osallistu 30€ lahjakortin arvontaan tilaamalla uutiskirje www.kaarnaknotting.fi!

LAUANTAI

Klo 13 Pintaraapaisu makrameesuunnitteluun Q&A /@kaarnaknotting IG LIVE. Millainen on uniikin makrameeteoksen suunnitteluprosessi? Käy jättämässä kysymyksesi Insta-stooriin jo etukäteen ja saavu liveen katsomaan vastaukseni!

Klo 18 Tekstuurit ja lankamateriaalit luovassa kudonnassa @sofiaknotter IG LIVE. Yhdistä makrameen ja kudonnan tekniikoita. Opi Sofia Knotterin Ainon ja Kaarna Knottingin Lauran kanssa käsittelemään uniikkeja tekstuureita.

Klo 21 Late Night Show with Aino & Laura @kaarnaknotting IG LIVE. Tule keskustelemaan modernin makrameealan pioneerien kanssa makrameeharrastuksen suosiosta ja tulevaisuudesta  – liity mukaan tekstin tai kuvan kera!

Osallistu 30€ lahjakortin arvontaan tilaamalla uutiskirje www.kaarnaknotting.fi!

SUNNUNTAI

Klo 15 Makrameekorvislive – Inspiroidu löytämään oma tyylisi /@sofiaknotter Facebook LIVE. Kaarna Knottingin Laura suunnittelee liven aikana teidän tekemienne ehdotusten pohjalta makrameekorvakoruja ja Sofia Knotterin Aino koittaa samaa. Tule ehdottamaan omaa ideaasi!

Klo 18 Rengaskudonta-työnäytös virallinen ohjelmanumero messuilla –Näytös näkyvillä Kässämessut Netissä FB sivulla sekä täällä messujen verkkosivuilla Ohjelmat välilehdelläTule Sofia Knotterin Ainon ja Kaarna Knotting Lauran kanssa tutustumaan rengaskudontaan. Opit hyödyntämään eri tekstuureita ja lankamateriaaleja monipuolisesti luodaksesi upean ja modernin kudontatyön renkaaseen.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest