Kirjatar

Kirjakorupuodista löydät hellyttäviä miniatyyrikokoisia kirjakoruja kaikkien kirjanystävien iloksi: kaulakorut, korvakorut, rintakorut.

Kirjatarjan kirjakorut ovat pienen pieniä, nahkaisia ja paperisia, ihan oikeita käsinsidottuja kirjoja. Sivuina on käytetty kierrätettyjä kirjoja eriaiheisine teksteineen. Osassa on tyhjät sivut, joihin voit itse kirjoittaa. Mitä sinun kirjassasi voisi lukea tai kirjoittaisitko muistutuksen itselle tai viestin läheiselle? Saatavilla kaulakorut, korvakorut, rintakorut, jääkaappimagneetit, nukkekodin kirjat. Lämpimästi tervetuloa Kirjatarjan kirjakorupuotiin!

Kirjatarja ohjaa myös kirjansidontakursseja. Jos haaveissasi on ihan omin käsin tehty käsinsidottu kirja, tervetuloa tekemään se ohjauksessani! Lähiopetuskurssien lisäksi suunnitelmissa ovat myös verkkokurssit ja tarvikepaketit, toivottavasti keväällä 2021. Tietoa kaikista kursseistani löydät nettisivultani tai facebook-ryhmästäni Kirjatarjan kirjansidontakurssit. Tervetuloa mukaan kirjansidonnan koukuttavaan maailmaan!

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest