Välke Koru

Välke Korulta ihanat ja värikkäät lasihelmistä valmistetut lasten ja aikuisten korvakorut sekä avainnauhat.

Hei, olen Sanna 👋. Valmistan lasihelmikorvakoruja erityisesti lapsille (ja tietysti yhteensopivat korvikset äideille, mummeille ja muille rakkaille). Valmistan kaikki korut rakkaudella yksi kerrallaan pajallani Lahdessa. Käytän parhaita tšekkiläisiä ja japanilaisia lasihelmiä ja sterling-hopeaa.

Lapset rakastavat kirkkaita ja värikkäitä korvakoruja, jotka voi tuntea omiksi aarteikseen ja joita voi käsitellä ilman pelkoa rikkoutumisesta.

Myös aikuisten sarjassani valitsen huolellisesti harmonisia värejä, jotka suunnittelen erityisesti tukemaan arkista mutta tyylitietoista pukeutumista. Käytä korvakoruja toistamaan pukeutumisesi värejä tai lisäämään siihen ihania korostuksia.

Lasihelmistä valmistetut korut ovat erityisiä. Ne ovat värikkäitä ja piristävät siksi ilmettä erityisellä tavalla — samalla tavalla kuin esimerkiksi meikkaaminen. Korut ovat samaan aikaan näyttäviä ja riittävän arkisia jokapäiväiseen käyttöön.

Aloita valitsemalla esimerkiksi johonkin olemassaolevaan paitaan, silmälaseihin, laukkuun tai huulipunaan sointuva väri.

Laita pukinkonttiin vaikkapa jokin lapsi+aikuinen pakettini, jonka avulla voit helposti tilata yhteensopivat korut vaikkapa äidille ja tyttärelle.
Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest