CANDAVON

CANDAVON

+358400106235

Voikkaa/Kouvola

CANDAVON

+358400106235

Voikkaa/Kouvola

Käsintehdyt laadukkaat design-saippuat ja -kynttilät sekä yksilölliset korut arkeen ja juhlaan.

Nimeni on Marketta (Marke) Auvinen ja olen pitkän linjan käsityö-yrittäjä, neljännesvuosisadan taival tässä työssä on kuljettanut minut graafisesta suunnittelijasta akvarellimaalariksi, keraamikoksi, kynttilänvalajaksi, saippuantekijäksi… Myös monista eri materiaaleista tehdyt uniikit korut ovat kulkeneet mukanani kaikki nämä vuodet. Maantieteellisesti polkuni on kulkenut alkuperäisestä kotikaupungistani Helsingistä Vantaan kautta Sipooseen, Porvooseen ja sieltä Lappiin, sitten Ahvenanmaalle ja nyt jo lähes 18 vuotta kotini ja työhuoneeni ovat sijainneet Kuusankosken Voikkaalla joka nykyisin kuuluu Kouvolaan. Asuminen ja työskentely Suomen lähes ääripäissä (ja sillä välillä) on antanut vaikutteita hyvin monenlaisista värimaailmoista; pohjoisen ruskan hehkuvista väreista ja pakkasen pastelleista aina Ahvenanmaan saariston merellisiin sävyihin.

Täällä Kymijoen rantamien kauniissa maisemissa nyt sitten olen ja teen työtäni joka pääsääntöisesti, tähän aikaan vuodesta, pitää sisällään saippuanvalmistusta ja koruja. Kynttilöitäkin toki on ja varsinkin erilaiset lämpökynttilät eli “tuikut” parafiinista, oliivi-steariinista ja soijavahasta ovat koko ajan enenevissä määrin ympärivuotisia tuotteita. Eli näitä täällä on tarjolla. Ja näitä on tarjolla myös Helsingissä; Senaatintorin kulmalla on käsityöläisten ja taiteilijoiden kivijalkakauppa OMApuoti jossa olen mukana, eli tuotteitani on saatavana sieltä. Liike sijaitsee historiallisessa Bockin talossa, osoite Katariinankatu 4 B, 00170 Helsinki.

 CANDAVONin koko tuotannolla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus.

Messuohjelma

PERJANTAI

CANDAVONin fb-sivulla SAIPPUA-arvonta, alkaa perjantaina ja loppuu sunnuntaina kun messut suljetaan. Käy osallistumassa! 😊

LAUANTAI

CANDAVONin fb-sivulla SAIPPUA-arvontaan osallistuminen jatkuu! Tule kokeilemaan onneasi! 🤗

SUNNUNTAI

CANDAVONin fb-sivulla SAIPPUA-arvontaan osallistuminen jatkuu keskiyöhön asti! ONNEA ARVONTAAN! 👍👍👍

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest