Pikistar

Ihanat pyyheturbaanit kotimaisena ompelukäsityönä Mäntyharjulta

Pikistar on Mäntyharjulla toimiva sauna-ja kylpytuotteita kotimaisena ompelukäsityönä luova pienyritys. Yritys on erikoistunut pyyheturbaaneihin, joita löytyy useissa eri materiaaleissa ja kuoseissa. Pikistarin pyyheturbaanivalikoima päivittyy sesonkin mukaan ja pyrkii vastaamaan myös personoituihin toiveisiin mm. curly girl/guy-metodin vaatimuksissa, pitkien ja paksujen hiuksien haasteissa sekä kasvivärivärjäyksen käytännön toteuttamisen helpottamisessa.

Tuotevalikoimassa on myös froteekankaisiin pyyheturbaaneihin yhteen sopivat kietaisupyyhkeet ja kietaisupyyhemekot, joilla yhdistät itsellesi täydellisen setin saunailtaan tai vaikkapa kylpypaljuilun merkeissä vietettävään illanviettoon. Kietaisupyyhkeet ovat muokattavissa omaan kokoosi sen kiinnitysmekanismin avulla ja kietaisupyyhemekot personoidaan tilauksesta oman kokosi mukaisesti.

Viimeistelläksesi saunomiskokemuksesi Pikistarin valikoimasta löytyvät myös puuvillaiset laudeliinat ja saunatyynyt.

Pikistarin tavoitteena on tuoda helponnusta asiakkaidensa arkeen, piristystä heidän juhlaansa sekä sallittua luksusta suomalaisiin saunoihin. Tähän kunnianhimoiseen tavoitteeseen pyritään intohimoisella ja taidokkaalla otteella, joka kumpuaa suurperheen äidin omasta rakkaudesta saunomiseen. Tuotteet tehdään diplomi-insinöörin ammattimaisella otteella, äitimäisellä rakkaudella ja opettajamaisella selkeydellä käyttöohjeistusvideoineen ja ohjeineen.

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email