Anna Johanna Designs

Anna Johanna suunnittelee tyylikkäitä, rentoja ja aikaakestäviä neulemalleja suomeksi ja englanniksi.

Anna Johanna on suomalainen neulesuunnittelija, jonka malleja on nähty niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä neulelehdissä. Anna Johannan neulemallit ovat tyylikkäitä, mutta rentoja käyttää ja niissä on aina ripaus romantiikkaa. Ohjeet saat niin suomeksi kuin englanniksi. Tänä vuonna ilmestyy Anna Johannan esikoiskirja täynnä upeita kirjoneulemalleja.

Verkkokaupasta löydät neuleohjeiden lisäksi lanka- ja ohjepaketteja sekä suloisia pinssejä projektipussiesi koristeeksi.

Messuohjelma

PERJANTAI

Perjantaina keskitytään neulepuseroihin. Koodilla PUSEROPERJANTAI saat perjantain ajan kaikki neulepusero-ohjeeni 15% alennuksella.

Klo 18 on luvassa yhteislivelähetys TitiTyyn kanssa, jossa esitellään perjantaina julkaistavaa uutta pusero-ohjetta ja siihen sopivia lankasettejä.

LAUANTAI

Lauantain teemana ovat kirjoneuleet! Koodilla LANGANJUOKSU saat lauantain ajan kaikki kirjoneuleohjeeni 20% alennuksella.

Klo 11 pidän Facebookin MESSUHALLIn puolella livelähetyksen, jossa opetan, miten suljettuna neuleena tehdyn kirjoneuleen voi steekata, eli leikata auki.

Klo 19 on luvassa instalive, jossa esittelen kirjoneulemallejani, niin vanhempia malleja kuin esikoiskirjani suosikkeja.

SUNNUNTAI

Sunnuntaina keskitytään pitsineuleisiin. Koodilla LANGANKIERTO saat sunnuntain ajan kaikki pitsiä sisältävät neuleohjeeni 15% alennuksella.

klo 11 vietetään teehetkeä instalivessä ja esittelen samalla suosikkejani pitsineuleiden joukosta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email