dyecat STUDIO

Kotimaisia käsinvärjättyjä lankoja.

dyecat STUDIO tarjoaa kauniita ja värikkäitä käsinvärjättyjä kotimaisia lankoja, pörröisiä perulaisia alpakkasilkkejä sekä käsityötarvikkeita, kuten kierrätysmateriaaleista suunniteltuja ja valmistettuja silmukkamerkkejä ja puikkomittoja. Panostamme lankapohjissamme mahdollisimman kotimaisiin kuituihin ja pyrimme aktiivisesti kasvattamaan kotimaisen villan osuutta lankavalikoimassamme. Emme käytä superwash- tai mulesing-käsiteltyjä kuituja.

Meiltä löydät lankoja ja neulontaohjeita niin lämpimiin villasukkiin kuin muhkeisiin villapaitoihin ja asusteisiin sekä valmiita tuotteita kuten suositut Jean-Michel ja Teinivuodet-pipomme.

Knit well & prosper!

Messuohjelma

PERJANTAI

Perjantaina dyecat STUDIOlla ohjelmassa taustoittaa miksi olemme valinneet juuri kotimaisen villan toimintamme kulmakiveksi. Samalla kerromme kotimaisen villan hyödyistä sekä jaamme huoltovinkkejä villaisille projekteille!

-Suomalaisesta villasta

-Villan hyvistä puolista

-Kotimaisen villan ekologisuus

-Toimintamme läpinäkyvyys

 

LAUANTAI

Lauantaina jaamme erilaisia neulontavinkkejä sekä -ohjeita, jotka ovat suunniteltu erityisesti dyecat STUDIOn langoille. Julkaisemme myös ohjevideon kuinka käyttää dyecat STUDIOn puikkomittaa.

-Langan ja sävyn valinta

-Vyyhdiltä keräksi

-Katin kikat

-Projektin viimeistely

-Jämälangat

SUNNUNTAI

Sunnuntaina jaamme tarinoita ja inspiraation lähteitä, jotka ovat vaikuttaneet sävyjemme syntyyn. Loppukevennyksenä esittelemme itse dyecatin katin keskeneräisiä projekteja ja varsinkin niitä jotka pysyvät keskeneräisinä!

 

Knit well & prosper!

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest