Finnlamb

Sukella rohkeasti suomalaisen villan maailmaan! Laadukkaita käsitöitä, lankoja ja ohjeita luontoa kunnioittaen. Tervetuloa tutustumaan!

Halusimme käyttää taitojamme neulojina ja tarjota villatuotteitamme halukkaille. Näin sai alkunsa helmikuussa 2021 avattu Finnlamb -verkkokauppa, jonka tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Valikoimissamme on tällä hetkellä pipoja, pantoja, kaulahuiveja, pannunalusia ja mattoja. Tarjoamme valmiiden tuotteiden lisäksi ohjeita ja lankoja niin konkareille kuin uusillekin harrastajille.

Yrityksen takana ovat siskokset Maaria & Karoliina. Tuotteemme ovat pääosin syntyneet omasta tarpeesta ja suunnittelemme, sekä valmistamme ne itse käsityönä. Koska arvostamme luontoa, huomioimme ekologisuuden kaikessa toiminnassamme. Esimerkiksi pakkaamiseen käytämme mahdollisuuksien mukaan kierrätys- ja uusiomateriaaleja, luonnolle haitallisia materiaaleja välttäen.

Suomalainen villa on eettisesti tuotettua valvotuissa olosuhteissa ja ekologinen vaihtoehto luonnon kannalta. Käytämmekin tuotteissamme vain Suomessa valmistettua suomalaisten lampaiden villaa. Tiesitkö, että Suomessa lampaanvilla on ylijäämää, josta jopa puolet menee tiloilta hävitykseen. Eikö mielestäsi olisi järkevää hyödyntää tätä villaa laajemmin?

Ostamalla suomalaista villaa lisäät kotimaisen villan kysyntää, parannat villasta maksettavaa hintaa tuottajalle ja siten ehkäiset villahävikin syntymistä. Suomalaisen villan matka tiloilta langoiksi on lyhyt ja eettinen.

Finnlamb – Lämpöä elämääsi!

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

Live Instagram tilillämme klo 13:00. Tule mukaan seuraamaan unisiepparin valmistusta. Live tallennetaan IGTV:n puolelle.

SUNNUNTAI

Kahvihetki-live Instagram tilillämme klo 13:00. Tule turinoimaan kanssamme. Live tallennetaan IGTV:n puolelle.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest