HELMIEN TALO OY

Meiltä löytyy materiaalit ja rungot joulun ihanimpiin koristeisiin ja tietenkin muuhunkin koruiluun ja askarteluun.

Mitäpä Helmien talosta ei löytyisi? Nyt on hyvä aika viimeistään aloittaa askartelut joulun odotuksen, joulun ja talven upeimpiin koristeisiin. Ikkunakoristeiksi meiltä löytyy monenlaisia helmeilypohjia, joihin voit pujottaa ja kieputtaa mm. kimaltelevia kristalleja. Helmien talon valmistuksen spiraalipuut ja kiehkurakuuset ovat näyttäviä koristerunkoja sisustukseen elävän kuusen lisäksi tai kokonaan korvaamaan sen. Niihin voit itse lisäillä esim. helmistä tai vanerista tehtyjä koristeita ja tietty ledvaloja. Meiltä löydät myös monenlaisia vanerista ja akryylistä valmistamiamme koristeita. Valopallo- helmeilypohjiin voit myös kieputtaa ihania kristalleja ja laittaa pullonkorkki ledvalot sisään tunnelmaa tuomaan.

Joululahjaaskarteluun Helmien talosta löydät myös kaiken helmistä lukkoihin upeimpien korujen tekemiseen ja kätevät tarvikepaketit omaan tekemiseen tai lahjaksi.

Mikäli et jouda tai halua itse valmistaa kaikkia lahjoja, valikoimistamme löytyy myös uniikkeja valmistamiani lasikoristeita joko itselle tai lahjaksi.

Tilauksesta teen myös laserleikattuja ja kaiverrettuja puupohjaisia ja akryylisiä tuotteita. Kysy rohkeasti onko ideasi mahdollista toteuttaa.

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Osallistu syksyn herkullisimman kirjapaketin arvontaan!

Liity Ruokamessujen uutiskirjeen tilaajaksi niin olet mukana syksyn keittokirjauutuuksien arvonnassa.

Arvonta päättyy sunnuntaina 22.11.2020 kello 23:59. Kirjapaketti sis. 4 kirjaa.