Hilmala

Hilmalan nettikaupasta löydät näppärät ja helppokäyttöiset pirtakangaspuu- ja nauhapirta-paketit sekä kukka-asetelmatarvikkeet.

Hilmala on kankaankudontaan ja kukka-asetelmiin keskittynyt kurssikeskus Uudellamaalla. Nettikaupassamme myymme meille rakkaita asioita: pirtakangaspuita ja -tarvikkeita sekä kukka-asetelmatarvikkeita.

Pienet ja näppärät pirtakangaspuut ovat paras keksintö sitten juustohöylän. Kun et ehdi kutoa, ne sujahtavat vaatekaappiin piiloon. Perustekniikka on superhelppo, silti niillä voi kutoa aivan ihania kankaita. Ja mikä parasta, pirtakangaspuilla kudot missä vain, kotisohvallasi tai ulkona rantsussa! Pirtakangaspuut myydään pakettina, missä tulee ihan kaikki kutomisen tarvikkeet, tarvitset vain lankaa!

Kukka-asetelmien tekeminen on hellyttävin rentoutumismuoto, minkä tiedämme. Kun käytät helppoa tekemisen tekniikkaa, keskityt varsinaiseen asiaan: kukkien kauneuteen. Voit tehdä isoja ja näyttäviä kukka-asetelmia edullisesti, kun käytät luonnonkukkia ja puutarhan antimia. Maasta maljakkoon -kirjastamme löydät vinkit itseopiskeluun.

Kursseillamme puretaan stressiä ja rakennetaan mielenrauhaa – kutsumme kurssejamme kudontajoogaksi ja kukkameditaatioksi. Salliva ja vapaamuotoinen opetustapamme rentouttaa ja tuo suurta onnistumisen iloa. Kun tilaat Hilmalan kurssin, mobiili studiomme tulee kipin kapin luoksesi. Vietä yhteistä aikaa ystävien ympäröimänä tai juhli polttareita, synttäreitä tai pikkujoulua. Ou jee, kukkia vai kudontaa?

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

Klo 14 Pirtakangaspuiden kudontaohjeet englannista suomeksi -kurssi. Suurin osa pirtakangaspuiden kudontaohjeista on englannin kielellä. Outo kieli ja outo sanasto, tutustutaan termeihin ja opitaan miten pääset englanninkielisestä ohjeesta valmiiseen työhön. Lisäksi vinkkejä mistä löydät ilmaisia ohjeita. Kurssin löydät Hilmalan Facebook-sivulta klo 14 alkavana live-lähetyksenä ja lähetyksen jälkeen live-videona.

SUNNUNTAI

Klo 14 Miten käytät poimintalastaa -kurssi. Pirtakangaspuissa poimintalastalla teet hienoja sidoksia helposti. Käydään läpi miten poimit loimilangat lastalle, miten teet loimi- ja kudenastan. Kurssin löydät Hilmalan Facebook-sivulta klo 14 alkavana live-lähetyksenä ja lähetyksen jälkeen live-videona.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email