Iltamaa

Iltamaan tekstiilitaikuri, Taito-palkittu Jenni Vanhanen tarjoaa asiakkailleen laadukkaita kädentaitokursseja sekä ryijysuunnittelupalveluja. Iltamaan tuotteet on suunniteltu asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi ja saat aina tuotteen mukana kaiken tarvittavan mukana.

Jenni on palkittu työstään ryijyjen parissa ja hän on suunnitellut ryijysuunnitteluohjelmiston, jolla voi tehdä mistä tahansa kuvasta ryijymallin.
Ryijymallin mukana toimitetaan niin halutessa kaikki tarpeellinen; pohjakangas, langat, välineet ja kirjallisen ohjeet, joilla aloittelijakin onnistuu ryijyssään. Lisäksi jokainen ryijyilijä pääsee mukaan Iltamaan ryijyilijöiden yhteisöön Facebookissa.
Pian saatavilla on myös ryijyn alkeet verkkokurssina. 

Kädentaitojen opettajana Jenni on kiitetty ja kehuttu. Jenni on ammatillinen opettaja, joten opetuksessa otetaan huomioon kaiken tasoiset oppijat. Suosituimpia kursseja ovat miniryijykurssit ja makrameekurssit.

Kässämessuilla tarjolla on erilaisia omasta kuvasta suunniteltuja tuotteita, suomalaista villaa ja Matkani Makrameemaisteriksi -verkkokurssi aloitteleville makrameen tekijöille.

Seuraa Iltamaan matkaa somekanavissa ja liity postituslistalle osoitteessa www.iltamaa.fi/posti ja saat sähköpostiisi kuukausittain käsityöterveisiä Jenniltä!

https://www.iltamaa.fi
https://www.facebook.com/iltamaa
https://www.instagram.com/iltamaa.fi

Messuohjelma

PERJANTAI

Auringonnousu -ryijypaketin esittely klo 14 livelähetyksenä Iltamaan Facebookissa
Makrameemaisterin täysistunto klo 17 livelähetys Iltamaan Facebookissa – aiheena makrameejoulukoristeet

https://www.facebook.com/iltamaa/live

LAUANTAI

Queen of Rya Rugs in USA, Melinda Byrd will join Jenni Vanhanen in Facebook Live at Messuhalli at 6 pm Finnish time (18.00-19.00). Join to discuss about Rya Rug culture in Finland and in US!
https://www.facebook.com/iltamaa/live

SUNNUNTAI

Joululahjaryijypaketin julkistaminen klo 10 Iltamaan Facebookissa – uutuustuotepaketti

https://www.facebook.com/iltamaa/live

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email