Johannas

Ekologisia 3D-tulostettuja tuotteita askartelumassailuun, neulontaan ja ompeluun. Avainlipputuotteet suunnitellaan ja tulostetaan Suomessa.

Johannas 3D syntyi yllättäen, pandemian alkumetreillä. Kasvomaskien ompelua helpottamaan piirsin ensin pystysaumallisen kestokaavan, sen jälkeen saumattoman kestokaavan. Neulojana ja ompelijana erilaiset säilytysratkaisut ovat tarpeellisia itsellekin. Askartelumassaleikkurit tulivat valikoimaan mukaan, kun etenkin oman toiveen mukaisia leikkureita on vaikea saada Suomesta ja Euroopasta. Nyt valikoima on laajentunut myös kehräämiseen, teen modernien rukkien rullia ja mallinnan myös perinnerukkien rullia. 

Haluan tehdä hyödyllisiä ja persoonallisia tuotteita ekologisista materiaaleista. Pidän tärkeänä lyhyitä toimitusketjuja ja sitä, että asiakasta ei pakoteta tekemään turhia ostoksia. Kaupassa ei tästä syystä ole minimiostorajaa. Tulostetuissa tuotteissa pääraaka-aine on kasvipohjainen biohajoava muovi, jonka päämateriaali on yleensä sokeriruoko tai maissi. Materiaalivalmistajat ovat eurooppalaisia toimijoita, jotka pystyvät toimittamaan laadukasta materiaalia ja täten omalta osaltaan varmistamaan sen, että hukkatulosteita ei tule ja materiaali tulee käytettyä kokonaan tuotteisiin.

Hain kaupalle Avainlippu-tunnusta loppukeväästä 2021. Suunnittelen tuotteet pääasiassa itse ja tulostan kaikki tuotteet omalla kotitulostimella. Tuotteiden kotimaisuusaste on lähes 90 %.

Messuohjelma

PERJANTAI

Askartelumassaleikkureissa on lisäksi leimasimia ja kuviokaulimia, kurkistele rohkeasti eri alavalikot läpi. 

LAUANTAI

Täysi tohina päällä!  Neulojan apulaisiin kuuluu lankakulho ja pyöröpuikkojen säilytyslaatikko!

SUNNUNTAI

Kehräätkö? Teen myös rukkirullia, uudempiin rukkeihin löytyy standardikokoja, mutta suunnittelen myös perinnerukkien rullia mittojen mukaan.

Muista kurkata myös poistokoriin…

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!