Makrame.fi

Makrame.fi

0102005980

Vantaa

Makrame.fi

0102005980

Vantaa

Makramee lankoihin ja tarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Olemme kotimainen puhtaasti verkossa toimiva lankakauppa. Olemme erikoistuneet laadukkaisiin, kierrätettyihin ja luonnollisista materiaaleista valmistettuihin lankoihin, jotka soveltuvat makrameiden valmistukseen sekä muun muassa virkkaamiseen.

Tuomme maahan Suomessa yksinoikeudella Puolalaisen Bobbinyn lankoja, sekä jälleenmyymme niitä. Valikoimassamme ovat myös Suomen Langan sekä Lankavan tuotteet. Lisäksi saatavilla laajavalikoima kaikenlaisia tarvikkeita niin makrameiden kuin myös esimerkiksi korujen valmistukseen.

Messuohjelma

PERJANTAI

Perjantaina messutarjouksissa punottuja makramee-lankoja, kuten Lankavan Paulina ja Matilda, sekä Bobbinyn Punotut Preium 5mm ja Junior 3mm.

LAUANTAI

Lauantaina keskitytään erilaisiin tarvikkeisiin ja erityisesti korujen valmikseen tarkoitettuihin lankoihin, kuten Bobbinyn Baby 1.5mm

SUNNUNTAI

Sunnuntaina tarjouksessa ovat upeat ja aina yhtä ylellisen pehmeät kierretyt langat. Näiden valikoima on valtava, kun mukana ovat esimerkiksi Bobbinyn Kierretyt paksuuksissa 5mm ja 3mm, 3Ply 5mm ja 3mm, sekä Lankavan Super Chunkymop, Chunkymop ja Minimop. Unohtamatta tietenkään kaikille tuttua Suomen Langan Mopparia!

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email