Riihivilla

Riihivilla

0403770736

Riihivilla

0403770736

Myymme suomenlampaan villalankaa luonnonväreillä värjättynä, tarvikepaketteja lapasiin sekä luonnonväriaineita värjäreille

Riihivilla on 25 vuotta vanha pieni yritys, ja myymme 100% suomenlampaan villalankaa lampaan omissa väreissä ja luonnonväreillä värjättynä. Aarni-langassa on seitsemän eri sävyä valkoista, harmaita ja ruskeita lampaan värejä, Velho-langassa hiukan vähemmän. Kasveilla ja sienillä värjättyjen lankojen sävyt ovat pehmeitä, ja usein murrettuja, ja sopivat hyvin yhteen värjäämättömien lankojen kanssa, ja niistä neulot lämpimiä lapasia, villapaitoja tai muita neuleita.

Myynnissä on myös tarvikepaketteja aikuisten kirjoneulelapasiin, joiden perinteisen tyyliset mallit ovat Riihivillan omaa suunnittelua. Värjäreille nettikaupasta löytyy  luonnonvärjäykseen tarvittavia puretusaineita ja luonnonväriaineita.

Riihivillan blogissa on Leenan 35 vuoden ajalta kertyneitä kokemuksia kasviväreillä ja sieniväreillä värjäämisestä, ja sieltä löytyy myös ohjeita värjäykseen.  Tervetuloa Riihivillan nettikauppaan! 

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email