Sofia Knotter

Sofia Knotter Oy

0400421505

Lahti

Sofia Knotter Oy

0400421505

Lahti

Makrameeseinävaate, -amppeli, -korvikset tai -asuste. Täältä löydät siihen uniikit makrameelangat, laadukkaat tarvikkeet sekä ohjeet!

Uniikkeja ja unelman pehmeitä makrameelankoja – lupaan, että sinäkin rakastut näihin!

Sofia Knotter makrameelangat on valmistettu Suomessa Suomen tekstiiliteollisuuden ylijäämälangoista sekä Euroopan vaateteollisuuden ylijäämäkankaista tehdyistä langoista. Nyt uutuutena upeita tekstuureita makra- ja rengaskudontaan! Pienet myyntierät takaavat tekstiilityöhösi uuniikin olemuksen.

Sofia Knotterin materiaaleilla erotut joukosta ja valmistat taatusti upeita makramee- ja kudontatöitä myös aloittelijana.

Näissä on sitä jotain erikoista, jota et muualta löydä! Yhdestä verkkokaupasta saat samalla kaikki muutkin makrameetarvikkeet tunnetusti nopealla toimituksella:

  • makrameelankakerät 100g/200g/700g sekä 5x3m makrameelankasetit esim korviksiin
  • kirurginteräksiset sekä vaneriset korvakoruosat eri muodoilla ja väreillä, valmiiksi koottuina tai erillisinä osina
  • ohjeita makrameekorvakoruihin ja -seinävaatteisiin sekä rengas- ja makrakudontaan
  • makrameealustat, korupihdit, varjostinkehikot, metalli- ja puurenkaat, avaimenperälukot, puukepit ja vaneriset ripustimet
  • uutuutena erikoisia tekstuureita kudonta- ja makrameetaiteeseesi, kuten muhkeaa villaa ja upeita kangasnauhoja

Messuilla julkaistaan myös jotain upeaa, mitä makrameemarkkinoilla ei Suomessa vielä ole nähty! 

Messuohjelma

PERJANTAI

WOW -tänään paljastetaan sellaisia tuotteita, mitä Suomen makrameemarkkinoilla ei olekaan vielä nähty!

Klo 12 Messutarjoukset ja uutuudet näkyvillä verkkokaupassa.

Klo 19 Avajaislive /@sofiaknotter IG LIVE. Mitä kaikkea messuilta löytyykään? Miten virtuaaliset kässämessut toimivat? Messuarvonnan julkaiseminen.

LAUANTAI

Klo 13 Uutuudet ja messutarjoukset /@sofiaknotter IG LIVE. Makrameelankoja ja -tarvikkeita, vanerisia osia (IIK!!), muhkeutta ja tekstuuria. Kudontaa, makrameeta. Näitä herkullisia uutuuksia et halua missata! 

Klo 18 Tekstuurit ja lankamateriaalit luovassa kudonnassa @sofiaknotter IG LIVE. Yhdistä makrameen ja kudonnan tekniikoita. Opi Sofia Knotterin Ainon ja Kaarna Knotting Lauran kanssa käsittelemaan uniikkeja tekstuureita. 

Klo 21 Late Night Show with Aino & Laura @kaarnaknotting IG LIVE. Tule keskustelemaan modernin makrameealan pioneerien kanssa makrameeharrastuksen suosiosta ja tulevaisuudesta -liity mukaan tekstin tai kuvan kera!

SUNNUNTAI

Klo 15 Makrameekorvislive – Inspiroidu löytämään oma tyylisi /@sofiaknotter Facebook LIVE. Kaarna Knotting Laura suunnittelee liven aikana teidän tekemienne ehdotusten pohjalta makrameekorvakoruja ja Sofia Knotterin Aino koittaa samaa. Tule ehdottamaan omaa ideaasi!

Klo 18 Rengaskudonta työnäytös virallinen ohjelmanumero messuilla –Näytös näkyvillä Kässämessut Netissä FB sivulla sekä täällä messujen verkkosivuilla Ohjelmat välilehdellä. Tule Sofia Knotterin Ainon ja Kaarna Knotting Lauran kanssa tutustumaan rengaskudontaan. Opit hyödyntämään eri tekstuureita ja lankamateriaaleja monipuolisesti luodaksesi upean ja modernin kudontatyön renkaaseen.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest