Taide ja Käsityö

Taide ja käsityö

04578401888

Olhava

Taide ja käsityö

04578401888

Olhava

Luonto ja metsästyskoira aiheiset kankaat sekä silityskuvat. Valikoimasta löytyy myös pipoja, sukkalankoja ja ompelutarvikkeita.

Taide ja käsityö verkkokaupassa on myynnissä Tanja Kähkösen kuoseista teetettyjä kankaita. Suosituimmaksi aiheeksi on tullut metsästyskoira aiheiset kuosit, joista osa löytyy suoraan valikoimasta ja osa on ennakkomyynti kankaana saatavilla.

Uutuutena on myös tullut helpot ommeltavat vasta alkajille ja muita pieniä askartelusettejä ompelutarvikkeiden lisäksi. Myös silitysarkki valikoima on uudistunut ja tilalle on tullut uusi laadukkaampi kalvo sarja. Vanhat arkit ja niistä tehdyt silityskuvat myydään pois poistohinnoin.

Tervetuloa messuilemaan ja tutustumaan Olhavalaisen suunnittelijan ihanaan Taide ja käsityö kauppaan!

www.taidejakasityo.fi

face @taidejakasityo

insta @taidejakasityo.fi

Messuohjelma

PERJANTAI

Facebookissa @taidejakasityo on illasta live lähetys kello 20 iltakahvien merkeissä. Rentoa höpinää ja tuttuun tapaan heiluttelen pensseliä samalla uutta kuosia silmällä pitäen. Samalla asiakkaiden on mahdollista esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä. Messuviikonloppuna on kankaat 10% alennuksessa, lisäksi vanhat pipomallistot sekä silityskuvat myydään pois poistohinnoin ja saattaa posteissakin olla pientä huojennusta. Nettisivuilta näkee paremmin polttavat poistot ja uutuudet.

LAUANTAI

Aamulla hörpitään aamukahvit klo 7.00 ja keskitytään jatkamaan eilisen päivän kuosittelua. Otetaan tavoitteeksi saada uusi kuosi aikaiseksi viikonloppuna messuhulinan ohessa 😀 Koko viikonlopun jatkuu samat hulinat.

SUNNUNTAI

Sunnuntaina otetaan kans aamuvirkun aamukahvit klo 7.00 ja katsotaan, millä mallilla uusi kuosi mahtaa ollakaan.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest