Taito Shop Kankuri

Taito Shop Kankuri on keskipohjalaisen käsityön näyteikkuna. Hankkimalla tuotteita ja tarvikepaketteja verkkokaupastamme, tuet suomalaisen taidon tarinaa.

Taito Shop Kankuri on suomalaisen ja keskipohjalaisen käsityön näyteikkuna. Hankkimalla tuotteita, materiaaleja ja tekemispaketteja verkkokaupastamme www.taitokeskippohjanmaa.fi, tuet suomalaisen taidon tarinaa. Samalla löydät itsellesi mukavaa tekemistä viileneviin päiviin. Keskipohjalainen käsityö on elävää kansankulttuuria, jokaisen oikeutta luovuuteen ja taitoon.
Tervetuloa käsityöhön!

Valikoimastamme löydät ihanat tekemispaketit ja materiaalit monenlaisiin käsitöihin. Myös valmiita käsityötuotteita löytyy hyvä kattaus seudun käsityöläisten valmistamina. 

Taito Keski-Pohjanmaa ry on valtakunnalliseen Taitojärjestöön kuuluva yhdistys, jonka tehtävänä on keskipohjalaisen käsityötaidon edistäminen. Yhdistyksen toiminnan pohjana on suomalainen käsityö- ja kulttuuriperinne. Toiminnan tavoitteena on käsityön arvostuksen nostaminen, käsityötaidon ylläpitäminen ja lisääminen, uuden korkeatasoisen ja omaleimaisen käsityön kehittäminen sekä käsityöyrittäjyyden vahvistaminen.

Tutustu tuotevalikoimaamme: www.taitokeskipohjanmaa.fi 

Messuohjelma

PERJANTAI

Ilmainen toimitus verkkokaupassa messujen ajan!

Tekemispaketti arvonta facebookissa messujen ajan! 

Esittelyssä tekemispaketit: Kaunis Aurora makramee-seinäkoriste sekä moderni miniryijysarja; Mari, Esko & Matti.

LAUANTAI

Ilmainen toimitus verkkokaupassa messujen ajan!

Tekemispaketti arvonta facebookissa messujen ajan! 

Esittelyssä: Veikeät pohjalaiset Jussi kirjoneulesukat ja huivi -tekemispaketit sekä hauskat Tirlittan miniryijy -tekemispaketit.

SUNNUNTAI

Ilmainen toimitus verkkokaupassa messujen ajan!

Tekemispaketti arvonta facebookissa messujen ajan! 

Esittelyssä: Tunnelmallinen Päre valo ja valokori -tekemispaketit sekä joulunajan suosikit paperipilli Himmeli -tekemispaketit Salmiakki, Kide & Kranssi.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email