Urpolan Tilapuoti

Tilan suomenlampaiden ja kainuunharmaksien villoista valmistettuja sisustustuotteita, asusteita, villalankoja ja muuta villaista ja lämmintä.

Vastuullisesti tuotetut kotimaiset ja aikaa kestävät lahjat löydät meiltä!

Tilapuodin verkkokaupasta löydät villatuotteita sekä käsitöitä. Verkkokaupastamme löydät villalankoja, villapeittoja, sisustustyynyjä, villapohjallisia, korvaläppiä, lampaantaljoja, istuinalustoja sekä paljon muuta.

Tilan Emäntä Sari Witka on käsityöihminen isolla K-kirjaimella ja eläinten hyvinvointi sekä suomalaisen villan jalostus ovatkin hänelle sydämen asia. Tilallamme järjestetään ajoittain avoimien ovien – päiviä, jolloin Tilapuodin lisäksi on mahdollista vierailla koko perheen voimin lampolassa rapsuttamassa lampaita.

Villaiset tuotteet ovat tilan lampaiden villasta valmistettua ja pääasiassa tilan Emännän valmistamia. Tilalla on sitouduttu kasvattamaan alkuperäisrotuja ja vaalitaan suomenlampaan sekä kainuunharmaksen lammaskantoja. Kaiken toimintamme keskiössä onkin lampaiden hyvinvointi ja laadukkaan villan hyödyntäminen sekä käsillä tekemisen vaaliminen.

Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa. Lisäksi villalangat lampaidemme villasta kehrätään ja pestään Suomessa.

Messuohjelma

PERJANTAI

Uniikki kipinä✨ – Neulojan lahjapaketti 300g villalankoja ❤️

Julkaisemme verkkokauppaamme jokaiselle uniikin, neulojan toiveita, mieltymyksiä tai vaikkapa lempiväriä, biisiä, tai lempivuodenaikaa kuunnellen kootun lahjapaketin. Neulojan lahjapaketti sisältää n.200g Tilamme lampaiden luonnonväristä monikäyttöistä 3-säikeistä villalankaa ja n.100g Tilamme lampaiden kasvivärjättyä tai käsin värjättyä 3-säikeistä villalankaa. Uniikki kipinä -lahjapaketin on tarkoitus sytytää jokaisen neulojan uniikki neuloosikipinä ja inspiroida neulomaan jotakin kaunista ja lämmintä. ❤️✨

Emäntä kokoaa lahjapaketin lankojen värimaailman sinun toiveidesi mukaan. Paketin sisältö on kuitenkin yllätys aina sen avaamiseen saakka. Katso tarkemmat ohjeet verkkokaupasta.

Lahjapaketti on ihana lahja itselle tai neulovalle ystävälle, puolisolle tai vaikkapa mummolle.❤️

LAUANTAI

Uusi blogi – Kaikki villalangoista🐑

Lauantaina julkaisemme uuden blogipostauksen blogiimme, jossa käsittelemme villalankojen vahvuuksien ja paksuuksien ihmeellistä maailmaa. Mikä on tex? Miksi olisi hyvä tietää montako metriä lankavyyhdissä tai kerässä on sadassa grammassa? Entä miksi villasukissa on hyvä käyttää vahvikkeellista lankaa?

Saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi suoraan villalankojen tuottajalta.❤️

Tilamme suomenlampaiden ja kainuunharmaksien vastuullisesti Suomessa tuotettuja villalankoja tilaat helposti verkkokaupastamme.🐑

SUNNUNTAI

Painetut istuinalustat tilaustyönä✨

Julkaisemme verkkokauppaamme tuotteen jonka saat itse suunnitella. Istuinalusta on lahjaidea, joka sopii autonpenkille, ruokapöydäntuoleihin, kuin jakkarankin päälle. Tilaustyönä painettu istuialusta on uniikki lahja, joka lämmittää istujaa. Istuialustaan on mahdollista painattaa nimi, vuosiluku, – päivämäärä tai erilaisia koristekuvioita ja eläimiä. Nahkapuolelle painatus toteutetaan puulemasimilla toiveidesi mukaan.✨

Istuinalusta voi on pyöreä ja halkaisijaltaan 40cm.

Taljan värivaihtoehdot: valkoinen ja musta🖤🤍

Painatuksen värivaihtoehdot: musta, sininen, punertava/oranssi ja liila

Hinta 42€, vain verkkokaupasta. Saatavilla vain sunnuntaina.

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!