PikkuHilla

PikkuHilla, HillaShop Oy

045-8634888

Ranua

PikkuHilla, HillaShop Oy

045-8634888

Ranua

PikkuHilla suunnittelee ja valmistaa mukavia käyttövaatteita sekä kankaita sekä lapsille että aikuisille. Suunnittelemme kankaat vaatetukseen ajatuksella, että kuosit kestävät aikaa ja pitoa.

PikkuHilla on valmistanut lasten- ja naisten vaatteita jo n. 7 vuoden ajan. Vaatteet valmistetaan oman tuotannon kankaista, jotka ovat saatavilla myös kotiompelijoilla.
Suunnittelemme kankaiden kuosit ja vaatteet mukaviksi, joissa viihdytään niin työssä kuin arjessa. Panostamme erityisesti kivoihin kuoseihin sekä vaatteiden käyttömukavuuteen. Otamme huomioon niin lasten kuin äitienkin mielipiteet niin kuosisuunnittelussa kuin vaatteiden valmistuksessa. Lasten tulee pystyä leikkimään mukavasti pitkät päivät vaatteiden kiristämättä ja aikuisten vaatteissa tulee pystyä toimimaan mukavasti arjen askareissa. Asiakkaamme rakastavat värejä ja niin myös mekin! Kankaat valmistutamme EU:n alueella joko Öko tex tai GOTS sertifioinnin omaavissa tehtaissa. Näin saamme kankaat, joissa on turvallista olla myös allergikoilla.
Tuotteet löydät omasta verkkokaupastamme
www.pikkuhilla.fi
Messuohjelma

PERJANTAI

Messutarjoukset ja uutuudet julkaistaan!

Tilauksiin mukaan mukavat kaupanpäälliset, niin ompelijoille kuin vaatteiden tilaajille.

LAUANTAI

Kaksipäiväinen arvonta alkaa!

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest