INKURI kangaskauppa

Olet parhaan laadun arvoinen - laadukkaita ja ainutlaatuisia kankaita, ompeluasi helpottavia ompelutarvikkeita 20 vuoden kokemuksella.

Arvostamme teidän näkemäänne vaivaa, visiota ja ompeluintoa. Siksi tarjoamme laadukkaita kankaita ja tarvikkeita, joiden avulla saavutat parhaan mahdollisen lopputuloksen ompeluprojekteillesi! 


Oletkin ehkä kuullut taideaiheisista kankaistamme? Rakastetut Gustav Klimtin, Auguste Renoirin ja Claude Monet:n puuvillakankaat ovat klassikkoja, joista ihmiset ovat loihtineet niin vaatteita kuin sisustustuotteita. 


French Couture -kankaat tulevat Ranskasta. Nämä ovat korkealaatuisia kankaita, joita tavarantoimittaja toimittaa myös ranskalaisille muotitaloille. Korkealaatuiset italialaiset villamme puolestaan tulevat Venetsian läheltä.

20 vuoden kokemuksella kootussa laajassa valikoimassamme on erityyppisiä kankaita ja ompelutarvikkeita joka tarpeeseen. Verkkokaupan lisäksi meillä on kivijalkakaupat Helsingissä ja Espoossa.

MEILTÄ MYÖS OMPELUPALVELUT

Eikö aikasi riitä ompeluun? Kangaskaupan lisäksi olemme ompelimo, jossa korjaamme ja muodistamme lempivaatteesi sekä teemme uusia mittatilausvaatteita. Teemme myös sisustusompelua: verhoja, tyynyjä, päiväpeittoja ja muuta sellaista, mitä kaupasta voi olla vaikeaa löytää.

Messuohjelma

PERJANTAI

– Facebook- live Helsingin myymälästä klo 14.00
– 25€:n lahjakortin arvonta Facebook- sivuilla

LAUANTAI

-Facebook- live Helsingin myymälästä klo 12.00
-Kangaskauppa Inkuri Helsinki auki klo 10-15
-25€:n lahjakortin arvonta Facebook- sivuilla

SUNNUNTAI

-25€:n lahjakortin arvonta Facebook- sivuilla

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest