Kaavastudio Ainoa

Valmistamme ihanimmat ompelukaavat lasten ja naisten vaatteiden sekä asusteiden ompeluun. Valikoimastamme löydät myös ompelutarvikkeita ja kankaita.

Kaavastudio Ainoa valmistaa ihanimmat ompelukaavat lasten ja naisten vaatteiden sekä asusteiden ompeluun.

Olet sitten ihan vasta-alkaja tai jo ammattilainen, valikoimastamme löydät taatusti jotain uutta ja kokeilemisen arvoista.

Kaavojamme saa tilattua sekä paperisina kaavoina että itse tulostettavina PDF-kaavoina. Kaikki kaavamme sisältävät selkeät kuvalliset ohjeet, joilla aloittelijankin on helppo onnistua.

Kaikkiin kaavoihimme on ostettavissa myös kaavakohtaiset myyntilisenssit, joilla pienyrittäjät saavat valmistaa kaavoillamme tuotteita myyntiin. Meille on ilo ja kunnia, että jo lukuisat yritykset valmistaa tuotteita myyntiin Kaavastudio Ainoan kaavoilla.

Verkkokaupastamme löydät myös valikoiman tarpeellisia ompelutarvikkeita sekä ihania kankaita vaateompeluun.

 

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan ja ihastumaan verkkokauppaamme <3 

Messuohjelma

PERJANTAI

Perjantaina klo 12.00 verkkokauppaamme tulee myyntiin erä vaatteiden sekä asusteiden malli- sekä kuvauskappaleita.  Näiden mallikappaleiden aleprosentti nousee sitä enemmän mitä enemmän tuotteita menee kaupaksi. Varastoomme on kertynyt melkoisia aarteita ja tuotteita on rajoitetusti, ei siis kannata liian kauon empiä jos aikoo saada haluamansa tuotteen 😉

 

Kaikki muut messutarjoukset ovat voimassa koko viikonlopun ja alennusprosentit eivät muissa tuotteissa muutu viikonlopun aikana.

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!