Ompelukoneliike Kangas Keidas

Kangas Keidas Oy

+358503406386

Kotka

Kangas Keidas Oy

+358503406386

Kotka

Kangas Keidas on Kotkalainen käsityöalan erikoisliike. Messuilla esittelemme Elna, Baby Lock sekä Pfaffin ompelukoneita, saumureita sekä peitetikkikoneita.

Elnan mallistosta löydät tuotteita monen eri vaatimustason ompelijalle, satunnaisesta harrastelijasta ammattimaiseen työskentelyyn. Voit valita itsellesi juuri sen hetkiseen tilanteeseen sopivan koneen. Elnan tärkein ajatus onkin se, että heidän suunnittelemansa koneet ovat käyttäjäystävällisiä ja tarjoavat aina parhaan ompelukokemuksen ja edistävät luovuutta.

Kaikille elna-tuotteille myönnetään 5 vuoden takuu.

Baby Lock -saumureita on valmistettu Japanissa jo vuodesta 1968. Baby Lock on tunnettu todella korkealaatuisista ja erittäin helppokäyttöisistä koneista. Meiltä löydät laajan valikoiman Baby Lockin laadukkaita saumureita ja peitetikkikoneita.

Baby Lockin koneilla on 5 vuoden takuu.

Pfaff tuotemerkkinä ei juuri esittelyitä kaipaa, mallistosta löydät koneet moneen käyttöön! Voit valita itsellesi sopivan mallin useasta eri vaihtoehdosta. Pfaffin IDT yläsyöttöjärjestelmä on ollut vuosikausia monelle selkeä päätös konehankinnassa.

Saat myös opastuksen ja tuen ostamallesi koneelle!

Haluamme palvella aina asiakkaitamme henkilökohtaisesti joten laita viestiä tai soita minulle niin otetaan selvää millainen kone olisi juuri Sinulle sopiva ja saat myös messutarjouksen samalla. Terkuin, Sanna 0503406386 

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Osallistu arvontaan!

Liity Kässämessujen uutiskirjeen tilaajaksi, niin olet mukana huimassa lahjakorttiarvonnassa.

Arvomme 3 x 100 euron lahjakortteja Syksyisillä Kässämessuilla mukana oleviin yrityksiin.

Kreetta julkistaa yhden voittajan jokaisen messupäivän illan viimeisessä livelähetyksessä. Osallistu arvontaan 26.9.2021 kello 18 mennessä.