Kangaskapina

Vallankumouksellisen edullinen kangaskauppa! - Laaja valikoima kankaita ja neuloksia vaatteisiin ja sisustukseen.

Kangaskapina on taas Vallankumouksellisen edullinen kangaskauppa!

Mitäpä jos Kangaskapina palaisi juurilleen? Olisi taas sellainen, mistä tulimme alunperin tunnetuksi: Euroopan edullisimmat hinnat laadukkaissa kankaissa ja huippuhyvä asiakaspalvelu. Synkeiden talousnäkymien myötä totesimme, että edullisille kankaille on nyt erityisen paljon tarvetta – varsinkin kun vietämme tavallista enemmän aikaa kotona, ja monilla on varmasti aikaa ommella.

Tällä hetkellä ei varmaan sellaista taloutta ja perhettä enää olekaan, joka ei olisi huolissaan koronasta ja sen vaikutuksista omaan toimeentuloon. Niin olemme mekin. Ja mietimme täällä pystyisimmekö auttamaan asiakaskuntaamme jollain tavalla. Siitä se kirkastui – jos pystyisimme tarjoamaan asiakkaillemme huippulaatuisia kankaita taas kerran sellaiseen hintaan, että vaatteiden itse tekemisessä on järkeä! Olemme siihen pystyneet aiemmin, ja niin me päätimme toimia taas uudestaan.

Kangaskapina on siis taas:
Vallankumouksellisen edullinen kangaskauppa!

Edulliset hinnat toteutamme pitkäkestoisilla tarjouksilla, ja niitä onkin jo parhaillaan voimassa verkkokaupassa reilusti. Messujen ajaksi keksimme toki lisäksi vielä jotain hauskaa! Osta vallankumoukselliseen hintaan – laadusta tinkimättä!

Tervetuloa Kangaskapinan vallankumouksellisen edulliseen verkkokauppaan!

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email