KUOSIVERSTAS

Loistavat luomukankaat! Kotimaiset pussilakanasetit ja keittiöpyyhkeet.

Kuosiverstaan syysherkut saapuvat juuri sopivasti kässämessuille! Uudet trikoot ja -joustocolleget löydät verkkokaupasta pe 24.9. lähtien. Valitsin syyskuoseihin näyttäviä hehkuvia värejä, mutta myös hillitympiä murrettuja sävyjä. Suunnittelen itse kaikki Kuosiverstaan kuosit. Pyrin siihen, että kuosit ovat ajattomia. Näin voit käyttää vaatettasi vuodesta toiseen. Kaikki Kuosiverstaan kuviotrikoot ja -joustocolleget ovat sertifioitua luomupuuvillaa. Kankaat ovat napakoita, laskeutuvat kauniisti ja kestävät hyvin pesua. Kuosiverstaalta saat myös ompelutarvikkeita sekä kaavoja naisten- ja lastenvaatteisiin. Kotimaiset pussilakanasetit, keittiöpyyhkeet ja sieniliinat kuuluvat myös Kuosiverstaan valikoimiin.

TILAAMINEN

Tilauksia voit tehdä messuviikonlopun aikana haluamasi määrän. Yhdistän kaikki tilauksesi samaan pakettiin. YLI 100€ TILAUKSISSA TOIMITUS ON ILMAINEN. Jos arvelet, että ostostesi loppusumma ylittää 100€, valitse kaikissa tilauksissa “Nouto liikkeestä”. Näin vältyt toimituskuluilta. Jos ehdit jo maksaa toimituskulut ja sata euroa ylittyy, laitan jotain kivaa pakettiisi hyvitykseksi toimituskuluista. 🙂

Messujen aikana tavoitat minut facebookin kautta yv:llä tai Kuosiverstaan julkaisuja kommentoimalla. Voit myös soittaa tai tekstata 040 632 8113. Sähköpostiakin luen messuviikonlopun aikana [email protected] Ihania messuja sinulle, siellä tavataan!

Syysterveisin Elina

Messujen ajan kaikki kankaat 20,90€ / m. 

Messuohjelma

PERJANTAI

SYKSYISET SETIT

Perjantaina klo 18 alkaen löydät verkkokaupasta kivoja syksyisiä kangassettejä. Settejä on myynnissä niin kauan kuin niitä riittää.

UUTUUKSIEN TARJOUSTUNTI

Perjantaina klo 21-22 syksyn ihkauudet trikoot ja joustocolleget  ovat tunnin ajan tarjolla hintaan 19,90 €/m. Tulehan kurkkaamaan!

 

 

 

LAUANTAI

VARTIN ALET

Lauantaina klo 21-22 pomppaa verkkokauppaan vartin välein jokin todella hyvä ale. Yksi ale kestää vartin, jonka jälkeen aleen vaihtuu uusi kangas taas vartiksi. Tämän tunnin aikana nopeus on valttia! 

Huom! Alessa oleva kangas täytyy ostaa ale-vartin aikana. Vartin jälkeen kankaan hinta muuttuu normaaliksi messuhinnaksi eli 20,90 €/m.

SUNNUNTAI

POSSUJEN PYHÄ

Sunnuntaina kauppaan lyllertää paljon pieniä ja suurempiakin possuja. Kuosiverstaan possut ovat laadukkaita, joissain kankaissa toki pieniä virheitä sallitaan. Possusta saat paljon ommeltavaa edullisesti sekä jännitystä samaan hintaan! Röh röh!

SUKLAASUNNUNTAI

Jokaiselle sunnuntaina tilauksen tehneelle sujautetaan pakettiin suklaalevy – koska ompelu ja suklaa nyt vaan kuuluvat yhteen.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest