Mereen

Omaleimaiset ja rohkeat vaatetuskankaat

OMALEIMAISUUS JA ROHKEUS

Mereen on rohkea ja omaleimainen pohjoiskarjalainen tekstiiliyritys. Mereenin ydintä on kotimaisen tekstiilisuunnittelun lisäksi eettiset ja ekologiset valinnat niin materiaaleissa kuin muussakin tuotannossa. Mereen sijaitsee Joensuussa, jossa verkkokaupan lisäksi asiakkaita palvellaan omassa myymälässä. 

Kässämessuille Mereen tuo mukanaan kattavan valikoiman vaatetuskankaita ja ompelutarvikkeita. Valikoimastamme löytyy myös pieni mallisto erilaisia tarjoilualusia.

Messuohjelma

PERJANTAI

17:30 Oodi yksivärisille

Kuviolliset kankaat saavat usein enemmän huomiota kuin yksiväriset. Perjantain lähetyksessä tutustumme tarkemmin Mereenin oman tuotannon yksivärisiin kankaisiin. Samalla keskustellaan miten yksiväristä vaatetta voi piristää hyvinkin pienillä kikoilla. Ehkä kuitenkin ihan vähän kurkataan myös uusimpiin kuviollisiin kankaisiin.

Lähetys Mereenin FB-sivulla.

LAUANTAI

15:30 Vierailevat tähdet

Ihan kaikkea ei tarvitse tehdä itse, siksi Mereen tarjoaa verkkokaupassaan tarkkaan valittujen brändien ja kangastukkujen tuotteita. Nämä tuotteet täydentävät upeasti valikoimaa. Kurkataan millaisia kankaita mind the MAKERiltä on valikoimassa ja miltä näyttävät saksalaisen Astrokatzeen kankaat. Tutustutaan myös lähemmin pehmeisiin tuplaharsoihin ja vohvelitrikoisiin.

Lähetys Mereenin FB-sivulla.

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest