MyrTikki

Hullun herkullisia kankaita. Ja ne koirien vaatteet!

Rakkaudesta kankaisiin. Erityisesti värikkäisiin, hauskoihin, yksilöllisiin – niihin mitä ei jokapaikasta saa, ne voi tilata meiltä.
Tasaiseen tahtiin kasvavassa joustavien kankaiden valikoimassamme on kuoseja sekä aikuisille että lapsille. Vakavampia ja leikkimielisiä. Niitä kaikkia kuitenkin yhdistää se, että ne ovat omaperäisiä. Ja ihania. Ja laadukkaita!

Meillä on tarjolla sekä suomalaisten että muiden suunnittelijoiden kuoseja. mm Mutturalla, Shalmiak ja Pink Poo AB. Poimimme kutkuttavimmat kuosi-ideat päältä ja painamme kankaalle. Kaikki kankaamme ovat vähintään Ökotex 100 standardin mukaisesti tuotettu, vastuullisessa tehtaassa Euroopassa. Ja esimerkiksi resorimme ovat kotimaista tuotantoa.

Valikoimissamme on trikoiden ja joustocollegen lisäksi siis myös resorit, softshellit ja pieni valikoima ompelutarvikkeita (mm. kuviollisia neppareita, vetoketjuja, kuminauhoja, neuloja ym) ja kunhan MyrTikki tästä kasvaa ja vanhenee (herkkukankaitamme ollut markkinoilla vasta reilun vuoden)  tulee tämäkin valikoima laajenemaan.

MyrTikki valmistaa myös käsityönä, omalla kaavallaan tehtyjä vaatteita pienille koirille: trikoohaalarit, joustocollegehaalarit, softshellit, fleecet ja T-paidat. Nämä tehdään pää-asiassa kankaista jota on myös myynnissä eli luvassa hullun herkulliset haalarit koirallesi.

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest