MyrTikki

Hullun herkullisia kankaita. Ja pienten koirien vaatteet!

Rakkaudesta kankaisiin. Erityisesti värikkäisiin, hauskoihin, yksilöllisiin – juuri niihin mitä et joka paikasta saa..
Tasaiseen tahtiin kasvavassa joustavien kankaiden valikoimassamme on kuoseja sekä aikuisille että lapsille.  Kuosivalikoimamme on enimmäkseen uniikkia ja leikkimielistä, mutta myös hieman tavallisempaa. Kasva isoksi, älä aikuiseksi, vai miten se nyt meni?

Meillä on tarjolla sekä suomalaisten että muiden suunnittelijoiden kuoseja. mm Shalmiak, Pink Poo AB. ja Fabric Mama UK. Poimimme kutkuttavimmat kuosi-ideat päältä ja painamme kankaalle. Kaikki kankaamme ovat vähintään Ökotex 100 standardin mukaisesti tuotettu, vastuullisessa tehtaassa Euroopassa. Ja esimerkiksi resorimme ovat kotimaista tuotantoa.

Valikoimissamme on trikoiden ja joustocollegen lisäksi siis myös resorit, softshellit ja pieni valikoima ompelutarvikkeita mm. kuviollisia neppareita, vetoketjuja, kuminauhoja, neuloja ym

MyrTikki valmistaa myös käsityönä, omalla kaavallaan tehtyjä vaatteita pienille koirille: trikoohaalarit, joustocollegehaalarit, softshellit, fleecet ja T-paidat. Nämä tehdään pää-asiassa kankaista jota on myös myynnissä eli luvassa hullun herkulliset haalarit koirallesi.

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Osallistu arvontaan!

Liity Kässämessujen uutiskirjeen tilaajaksi, niin olet mukana huimassa lahjakorttiarvonnassa.

Arvomme 3 x 100 euron lahjakortteja Syksyisillä Kässämessuilla mukana oleviin yrityksiin.

Kreetta julkistaa yhden voittajan jokaisen messupäivän illan viimeisessä livelähetyksessä. Osallistu arvontaan 26.9.2021 kello 18 mennessä.