MyrTikki

Kauhean herkullisia kankaita & pienten koirien vaatteita!

Rakkaudesta kankaisiin.
Oikeasti sitä mitä et muualta löydä, ei vain mainospuhetta. Oletko rohkeasti oma itsesi? Vaihto-ehtoinen tyyli? Ommeltavaksi tahdot värikästä tai ehkä kauhistuttavan kutkuttavaa horror-teemaa?  Etsintäsi on päättynyt, kurkkaa MyrTikki! Jos etsit hempeää maalaisromanttista, neuvon mielelläni sinulle mistä sellaisia kannattaa etsiä 😉

Tasaiseen tahtiin kasvavassa joustavien kankaiden valikoimassa on kuoseja sekä aikuisille että lapsille. Kuosivalikoimasta löydät kaikkea alkaen humoristisesta, värikkäästä päätyen alternative henkisiin erikoisuuksiin. En ole kangistunut vain suomalaiseen suunnitteluun, koska miksi pitäisi?

Omien kuosien tuottaminen on kasvussa ja kaikki ne painetaan vähintään Ökotex 100 standardin mukaisesti, vastuullisessa tehtaassa Euroopassa. Valikoimissa vaatetuskankaiden lisäksi pieni määrä ompelutarvikkeita.

MyrTikki valmistaa myös käsityönä, omalla kaavallaan tehtyjä vaatteita koirille: trikoohaalarit, joustocollegehaalarit, softshellit, fleecet ja T-paidat. Nämä tehdään pää-asiassa kankaista jota on myös myynnissä eli luvassa hullun herkulliset haalarit koirallesi.

Messuohjelma

PERJANTAI

Kaikki tarjoukset, kaupanpääliset ja muu kiva julkaistaan jo perjantaina, poikkeuksena päiväkohtaiset arvonnat.
Eli jos näet jotain kivaa perjantaina, voit huoletta napata sen ostoskoriin, kyseinen tuote ei tule parempaan tarjoukseen myöhemmin.

LAUANTAI

Jokaisena päivänä, myös lauantaina on päiväkohtainen arvonta. Mitä arvomme? Seuraa ryhmää ja myös MyrTikin Facebook sivua

SUNNUNTAI

Unohtuiko jotain? Voit huoletta yhdistää kaikki viikonlopun tilaukset..

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!