Nuppu Print Company

Kankaita, paperituotteita ja kaikkea ihanaa! Nupun kuoseissa kukkivat Pohjolan kasvit.

Tarinoiden kertominen on Nupulle tärkeää, ja jokainen mallisto onkin kuin pieni satu, joka kertoo jostain tavallisesta, mutta taianomaisesta hetkestä. Nupun kuosit ovat täynnä pieniä yksityiskohtia, ja ne ovat kaikki Nupun suunnittelija Sadun käsialaa. Harkitut väriskaalat ja ainutlaatuinen tyyli tekevät kuoseista aivan omanlaisiaan, ja ne toimivat loistavasti sekä kankaissa että paperituotteissa.

Tänä vuonna Nupun teemana on Salainen puutarha, ja se näkyy kaikissa mallistoissa. Joko löysit nukkuvan ketun ja kultarinnan – tai portin salaiseen puutarhaan? Nupun kuosit on suunniteltu niin, että ne sopivat sekä aikuisille että lapsille.

Nuppu julkaisee myös omaa kaavakirjasarjaa, Nuppusta. Tänä syksynä on ilmestynyt kolmas osa Nuppunen 3 – talvitaikoja ja lahjatoiveita, jonka teemana on talvi ja joulu. Muita uutuuksia ovat mm. ihanat seinäkalenterit ja Nupun kovakantiset kalenterit vuodelle 2021.

Voit seurata meitä ja saada ompeluinspiraatiota Facebookissa myös Nuput-ryhmässä! Nupun Youtube-kanavalta taas löydät ompeluvideoita, joissa ommellaan kaikki Nuppunen 1 -kirjan mallit.

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email