Pilpo Design

Pilpolta löydät iloisten kuosien kukkarot, kännykkälaukut, tyylikkäät kierrätysnahkalaukut ja pienen valikoiman omantuotannon trikookankaita ompelijoille.

Pilpon kukkaroissa on hauskoja eläinkuoseja, paljon värejä sekä myös hieman graafisempaa tuotantoa. Kukkaroiden lisäksi ompelemme kännykkälaukkuja. Tämä koko on älypuhelimen omistajalle usein tarpeellinen, koska kännykät eivät meinaa enää taskuun mahtua. Kännykkälaukku on siis sekä kätevä että kaunis somiste tai hauska yksityiskohta osana muuta pukeutumista. Valikoimissamme on puuvillakankaasta ommeltujen laukkujen lisäksi myös kierrätysnahkatuotteita.  Laukut ommellaan kierrätyksen kautta löydetyistä vanhoista nahkatakeista.

Lisäksi löydät meiltä vaihtuvan valikoiman tuubihuiveja ja myös trikookankaita.

Pilpo on pieni yritys ja siinä onkin parasta se, että valikoima elää ja voimme valmistaa vaihtelevasti mitä milloinkin haluamme, oli se sitten huiveja, kukkaroita tai ihan mitä ikinä sitä keksiikään. Ja jos vielä yksi seikka jäi mainitsematta, niin kerrataan vielä: Kaikki tuotteemme valmistetaan tietenkin käsityönä Suomessa, tarkemmin Jyväskylässä. Tuotanto on erittäin pienimuotoista ja joitain tuotteita voi olla vain yksi ainoa kappale.

Parhaiten pääset tunnelmaamme ja tutustumaan hauskaan&värikkääseen valikoimaan, kun vierailet verkkokaupassamme.

❤️ Lämpimästi tervetuloa! ❤️

Messuohjelma

PERJANTAI

Postikulut koko viikonlopun 3,9e.

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest