Poppanavakka

Poppanavakka / Snt-Group Oy

03-2525811

Tampere

Poppanavakka / Snt-Group Oy

03-2525811

Tampere

Poppanavakasta löydät ompeluun erityyppisiä trikoita ja kankaita. Kudontaan ja virkkaukseen kuteita ja lankoja sekä monenmoisia ompelutarvikkeita.

Poppanavakka on monipuolinen käsityötarvikekauppa.

Olemme palvelleet käsityönystäviä kivijalkamyymälässämme Tampereella jo 35 vuoden ajan,  keväästä 2019 lähtien uudessa myymälässämme Raholassa, osoitteessa Teerivuorenkatu 5.  Nettikauppamme www.poppanavakka.fi on sekin ollut olemassa yli 20 vuotta.
Meiltä löydät kotimaisia ja keskieurooppalaisia trikoita sekä yksivärisinä että painettuina. Valikoimassamme on kotimaisten trikoovalmistajien todella laadukkaita ylijäämätrikoita huippuedullisesti metreittäin, tai vieläkin edullisemmin hauskoissa ylläripaketeissamme. 
Kangasvalikoimastamme löydät mm. laadukkaat kotimaiset puuvillakankaat ja satoja kuosillisia puuvillakankaita sisustukseen, pikku ompeluksiin ja tilkkutyöihin, osa kankaista on myös verkkokaupassamme.
Kutojille ja virkkaajille meillä on tarjolla laaja valikoima kuteita ja kudontalankoja. Matonkuteita myymme pääsääntöisesti myymälässämme, mutta pyrimme tarjoamaan eriä ostettavaski myös verkkokauppamme kautta. Poppanakuteet ja kiekkomatonkuteet valmistamme täällä Tampereella Suomessa värjätystä puuvillakankaasta tai trikoosta.
Poppanavakka on Snt-Group Oy:n tehtaanmyymälä, siksi saat kauttamme edullisesti monia yhtiömme valmistamia ja maahantuomia materiaaleja ja tarvikkeita. 

Tule ja tutustu messutarjouksiimme nettikaupassamme. www.poppanavakka.fi

Messuohjelma

PERJANTAI

Julkaisemme perjantaina messutarjouksemme. Joitakin salamatarjouksia saatamme laittaa viikonlopun aikana, mutta kaikki muut messutarjouksemme ovat voimassa koko viikonlopoun ajan.

LAUANTAI

Nostamme messuhalliin  ja myös omille facesivuillemme ja vinkkejä tuotteistamme ja tarjoukseistamme. Päivystämme koko viikonlopun. Voit kysellä meiltä kaikesta käsityöhön ja tuotteisiime liittyvää. Parhaiten meidät saat kiinni Facebookin tai Instagramin kautta.

SUNNUNTAI

Sunnuntaina jatkamme lauantain tapaan keskustelua messuhallissa. Teemme tuotenostoja ja vastailemme tiedusteluihin.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest